Publicitate
Publicitate
Catalog Unicarm
oferta Unicarm
13.04.2023 - 15.04.2023Noul catalog Unicarm reprezintă o modalitate simplă și eficientă prin care clienții pot să se informeze cu privire la gama variată de produse disponibile în magazinele Unicarm. Această resursă este actualizată regulat pentru a reflecta cele mai noi produse adăugate în sortimentul supermarketului, precum și pentru a reflecta orice oferte speciale sau reduceri disponibile.

Catalogul Unicarm cu oferta de azi este disponibil în format electronic și poate fi accesat de pe telefon sau calculator, dar este disponibil și în format fizic în magazinele Unicarm pentru cei care preferă o versiune tipărită. Oferta Unicarm este o resursă valoroasă pentru toți clienții care doresc să fie la curent cu cele mai noi produse și reduceri de pret carne de porc Unicarm.

Ce produse Unicarm se pot cumpara din supermarket?

produse din carne de porc Unicarm

Carne de porc Unicarm

In noul catalog Unicarm de saptamana aceasta putem gasi oferte la carne de porc in diferite sortimente, ulei de floarea soarelui, zahar sau faina. Acestea sunt cele mai cautate produse, dar promotiile sunt mult mai generoase.
Supermarketul ofera carne de porc de înaltă calitate, iar clienții săi au acces la o gamă largă de produse din carne, inclusiv carcasa de porc. Carnea este disponibilă în diferite tăieturi și dimensiuni, astfel încât cumparatorii să poată alege ceea ce li se potrivește cel mai bine nevoilor lor culinare.

Carcasa de porc este o opțiune populară, iar magazinul oferă o varietate de dimensiuni și greutăți pentru a se potrivi nevoilor de afaceri sau casnice. Prețurile produselor din carne de porc Unicarm variază în funcție de greutate, tăietură și alti factori, dar supermarketul oferă prețuri competitive și accesibile pentru produsele sale de carmangerie. De asemenea, clienții se pot baza pe calitatea ridicată și prospetimea produselor, deoarece magazinul se angajează să ofere numai produse de cea mai bună calitate și să mențină cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară.


Ulei, zahar, faina si produse de baza

Magazinele Unicarm oferă o gamă largă de produse, inclusiv zahăr, ulei și făină, la prețuri foarte competitive. Aceste ingrediente esențiale de bucătărie sunt disponibile în mai multe formate și dimensiuni, astfel încât clienții pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine nevoilor lor.
Zahărul este disponibil sub formă de pachete de diferite dimensiuni, în timp ce uleiul poate fi achiziționat sub formă de sticle sau de ambalaje mai mari pentru nevoi de afaceri.
Făina este de asemenea disponibilă în diferite varietăți, inclusiv faina alba de grâu sau faina de porumb.

Pe langa ulei Unicarm si zahar, supermarketul oferă, de asemenea, opțiuni pentru clienții care doresc să cumpere ingrediente organice sau de productie locală. Prețurile produselor variază în funcție de dimensiunea și formatul ales, dar în general, magazinele Unicarm oferă prețuri competitive și atractive pentru aceste ingrediente esențiale de bucătărie.


Despre compania Unicarm, catalogul si oferta de produse

supermarket Unicarm in Cluj Napoca
Unicarm, companie românească producătoare și distribuitoare de carne și preparate din carne, lactate, lapte praf, panificație, cofetărie și patiserie, s-a impus pe piața locală datorită investițiilor constante în echipamente de ultimă generație, dezvoltării extinse a rețelei de distribuție și a unei filozofii dinamice și optimiste.

Grație acestor investiții, Unicarm s-a poziționat în topul producătorilor din țară, în domeniile în care activează. În 2005, compania a inaugurat o fabrică nouă de mezeluri, în 2006 a pus în funcțiune un abator, în 2007 a deschis o fabrică de conserve, iar în 2009 a deschis o fabrică modernă de lactate, lapte praf, inghetată și o fabrică de panificație, patiserie și cofetărie.

Toată această dezvoltare ar fi fost în pericol fără o rețea de distribuție pe măsură. Cu peste 100 de magazine Unicarm proprii, prezente în partea de Nord și Nord-Vest a României, precum și în rețelele de hypermarketuri și supermarketuri din țară, firma poate oferi produse proaspete de calitate, cu o gamă diversificată și la prețuri competitive. Clientii sunt informati periodic despre ofertele supermarketului prin intermediul unui catalog Unicarm cu oferte si promotii la produsele cele mai atragatoare din magazine.


Produse din carne Unicarm din ferme proprii

Unicarm a dezvoltat si o linie de creștere a bovinelor, ceea ce a permis companiei să creeze o soluție proprie de furajare și hranire a animalelor. Astăzi se poate mândri că multe din produsele sale provin de la propria fermă, unde sunt crescute peste 2000 de bovine, în condiții conforme cu cele mai exigente cerințe.
Compania își propune să continue să ofere clienților săi produse de calitate, realizate din carne proaspătă și ingrediente de cea mai bună calitate, cu un gust inegalabil, care să cucerească papilele gustative ale tuturor celor care le gustă.


Angajari in compania Unicarm

In permanenta dezvoltare, compania are mereu nevoie de oameni noi pentru a satiface cresterea in productivitate. Astfel, sunt publicate frecvent anunturi de angajare la Unicarm, ofertele de munca fiind prezentate pe site-urile de profi.
In perioada trecuta au fost oportunitati de angajare pentru urmatoarele locuri de munca Unicarm:

Lucrator comercial - Bistrita
Manipulant marfa - Depozit sibiu
Agent de securitate - Zalau, Timisoara si Bistrita
Sef magazin - Satu Mare, Baia Mare, Gherla si Pancota
Lucrator comercial - Satu Mare, Odoreu, Timisoara, Lugoj, Resita
Agent vanzari - Craiova, Iasi si Gorj
Manager de zona - Bistrita si Targu mures
Asistent vanzari - Vetis

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi