Publicitate
Publicitate

Adresa si orarul hipermarketului din Tg. Jiu cu promotiile

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Urmariti noul catalog Carrefour Targu Jiu cu ofertele cele mai atractive la televizoare, telefoane sau laptopuri.
Orasul are din octombrie 2014 un hipermarket ce se afla in cadrul complexului Targu Jiu Shopping City.
Amplasat in zona de sud a orasului, pe malul stang al raului Jiu, este locul unde locuitorii orasului isi pot face cumparaturile zilnice
Numeroase oferte Carrefour sunt disponibile in fiecare zi iar promotiile speciale intregesc catalogul cu produse disponibil magazine.
Pentru doamne se gaseste o gama larga de produse de infrumusetare, printre acestea fiind vopseaua de par Loreal, gel de dus Dove, si deodorante de dama cu parfumuri florale.
Publicitate


Program orar Carrefour Tg Jiu contact

Magazinul este deschis in fiecare zi de luni pana duminica de la orele 7:30 pana seara tarziu la ora 22:00.
In galeria comerciala Shopping City Tg Jiu sunt deschise si alte magazine ale celor mai importante branduri de imbracaminte si incaltaminte.
Altex, Flanco sau H&M ce functioneaza in centrul comercial au un program mai redus, ceea ce-i ofera hipermarketului mai mult timp pentru a-si primi clientii.
Un orar asa prelungit nu poate fi decat benefic pentru el, clientii ceva mai intarziati putand astfel sa ajunga in timp util la cumparaturi.
Programul special de Paste si Craciun este ceva mai scurt, in zilele de sarbatoare magazinul fiind inchis.

Adresa hipermarket Targu Jiu contact

Strada Termocentralei 10, telefon contact: 0734.488.600

Cum ajungem la magazin - transport Carrefour Targu Jiu

Mijloace de transport:
Trasloc: Artego, 9 Mai, Shopping City
Adresa magazin
Str. Termocentralei nr. 10
Orar
L - D: 7:30 - 22:00
Transport
Transloc: Artego, 9 Mai, Carrefour Shopping City
 
Microbuz: 6, 9, 13, 15, 22
Parcare gratuita
1000 locuri
Deschidere
Octombrie 2014

Catalogul online Carrefour

Oferta cea mai noua a hipermarketului este prezentata in catalogul Carrefour online dar si in brosura care se gaseste in magazin.
Cele mai bune promotii la alimente si la produse electronice si electrocasnice Carrefour sunt in Targu Jiu, la Shopping City, televizoarele si telefoanele fiind cele mai urmarite.
Raionul de electrocasnice - este o zona special amenajata si pune la dispozitia clientilor o gama de electrocasnice mari si micii. Electrocasnice mici: ondulator de par, robot de bucatarie, epilator, mixerl.
Electrocasnice mari: cuptor cu microunde, aspirator, aragaz, frigider.
In zona textilelor avem sosete, articole bebelusi, produse de igiena, bluze si sacouri pentru dame si barbati.
In zona articolelor de menaj avem papetarie, becuri, baterii, produse pentru casa.

Harta Carrefour Shopping City Tg Jiu

{google_map}45.024110,23.264854{/google_map}

Ofertele trecute si principiile magazinelor din Targu Jiu si din Romania

Act pentru a satisface cererea de produse ecologice.
Productia noastra nationala este insuficienta pentru a raspunde cererii crescande a consumatorilor de produse ecologice romanesti.
Provocarea pentru magazine, prin gama lor "BIO", este sa accelereze conversia in produse organice din regiunile noastre prin actiuni foarte concrete de reducere a importurilor.

Produse ecologice romanesti pe rafturi
Oferim acces la produse ecologice romanesti care combina calitatea, gustul si sanatatea, pastrand in acelasi timp mediul si favorizand circuite mai scurte.
Astfel se garanteaza originea romaneasca pentru multe produse ale marcii sale "Carrefour BIO" (fructe si legume, carne de vita si carne de porc, pasari de curte, lapte si oua).

magazin Carrefour Targu JiuDeveniti partenerul de frunte in lumea agricola in spatele acestei dorinte de a face produsele ecologice romanesti accesibile cat mai multor persoane. Aceasta este ambitia magazinului, de a stabili o relatie de incredere cu consumatorii, dar si de a fi un jucator angajat in judetele din Romania si un partener privilegiat a lumii agricole.

Produse de patiserie fara culoranti artificiali.
Grupul francez a decis sa inlocuiasca sau sa inlature culorantii artificiali din toate produsele de patiserie preparate in laboratoarele proprii din martie 2020, iar acest lucru este deja valabil pentru, macaroon si negrese.
100 de aditivi alimentari eliminati in virtutea principiului precautiei sau pur si simplu pentru ca clientii nostri nu doresc sa le consume, nu mai putin de 100 de aditivi alimentari controversati sunt astazi exclusi din „retetele” pentru produsele marca proprie fabricate si ambalate de furnizorii nostri.

Vanatoare de aditivi alimentari controversati
Daca magazinul isi intensifica eforturile astazi, vanatoarea de aditivi alimentari controversati nu este noua. Este in genele marcii, pentru care provocarea este sa produca la scara larga, fara sa evite vreodata nimic din punct de vedere al sigurantei si al calitatii nutritionale si gustului.
Stiinta evolueaza constant: apar noi aditivi, in timp ce sunt detectate efectele nedorite ale altor aditivi. Prin urmare, retailerul francez tine un ritm constant pentru a identifica substantele susceptibile de a deveni controversate in timp ce cauta inlocuitori inofensivi.

In magazinul din judetul Gorj a avut multe promotii atractive la o gama larga de produse.
Cele mai cautate oferte la televizoare Carrefour Targu Jiu din catalogul online au fost in perioada sarbatorilor de iarna, atunci cand oamenii isi fac mai usor cadouri, un astfel de cadou fiind un televizor nou sau un laptop nou.
Nici produsele de lunga utilizare cum sunt frigiderele sau aspiratoarele nu sunt ocolite in raioanele magazinului.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi