Publicitate
Publicitate

Preturi la ulei in magazinele Kaufland,
Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi, Selgros

ulei de gatitCel mai greu lucru este cand mergi la cumparaturi si vezi ca pretul la ulei s-a marit si cumparaturile sunt din ce in ce mai scumpe. In ultima vreme preturile au crescut la toate produsele iar uleiul de gatit nu a facut exceptie. Toate magazinele au facut eforturi sa mentina un nivel scazut al acestora dar nu s-a reusit acest lucru. Astfel, o sticla de 2 litri de ulei Kaufland are un pret de 23,19 lei, cu reducere de 18 procente din pretul initial.

Toate magazinele incearca sa atraga clientii cu aceste oferte la ulei, Carrefour, Lidl sau Penny fiind printre acestea. Fiecare locatie ruleaza cate o promotie la uleiul de floarea soarelui, pretul fiind pastrat cat de jos se poate, facand astfel oferta foarte atractiva pentru clienti.
In oferta supermarketurilor gasim mai multe tipuri, de la cel mai des intalnit, ulei de floarea soarelui Kaufland, Auchan pana la ulei de masline Penny, Profi, ulei de palmier Selgros, Lidl sau mai exoticele uleiuri de cocos, de sofranel sau de rapita.

In acest articol vrem sa vedem care este evolutia pretului in magazine. Asftel vom avea cate un grafic cu nivelul de pret ulei Kaufland, Carrefour sau Lidl si evolutia acestuia in timp.
Asa vom vedea cand este o oferta la ulei de floarea soarelui la oricare din magazinele preferate: Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny, Auchan sau Selgros.
Publicitate


Ulei Auchan

Cel mai mic pret ulei Auchan este 8,99 lei litrul.

catalog auchan 200x294La Auchan gasim toata gama de uleiuri, de la cel de floarea soarelui pana la cel de susan sau nuci. Acesta se gaseste ambalat in recipiente de 200 grame pana la bidoane de 5 litri, pentru clienti care au nevoie de mai multa cantitate.
Cel mai ieftin sortiment de ulei la Auchan are pretul de 8,99 lei litrul si este de floarea soarelui, marca Giana.
Se mai gasese ulei de masline Auchan extra virgin Campo Dorato la 250 grame la pretul de 9,90 lei sticla si altul presat la rece din seminte de floarea soarelui, 250 grame, la pretul de 10,80 lei.

Canola - Uleiul de canola este unul mononesaturat extras din semințele unei plante din familia muștarului. Are o aromă și o aromă ușoare și este cel mai frecvent disponibil într-o formă rafinată. Are o aromă blândă și este recomandată pentru prăjire, prăjire în tigaie, sotat, coacere și pregătirea sosurilor de salată. Aroma sa blândă și punctul de fum relativ ridicat (204° C) fac din uleiul de canola rafinat un ulei universal bun. Dintre toate uleiurile de gătit, canola are cea mai mică cantitate de grăsimi saturate (6%) și este cea mai puțin costisitoare.

Înțelegerea grăsimilor


În timp ce uleiurile de gătit sunt grăsimi pure, ele nu sunt create egale. Toate uleiurile de gătit sunt o combinație de grăsimi saturate, polinesaturate și mononesaturate. Concentrația de hidrogen este cea care determină modul în care sunt clasificate. Fără a deveni prea tehnic, următoarele informații vor oferi, sperăm, o înțelegere de bază a grăsimilor.

Grasimi saturate


Grăsimile saturate se găsesc în produsele de origine animală și sunt transformate în colesterol de către ficat. Untul, margarina, carnea și produsele lactate sunt deosebit de bogate în grăsimi saturate. Grăsimile saturate vor crește nivelul de colesterol din sânge și sunt asociate cu rate crescute de boli de inimă și accident vascular cerebral. Este solid la temperatura camerei.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi