Publicitate
Publicitate

Aparate ieftine de aer conditionat Carrefour

Cele mai bune oferte de aer conditionat de la Carrefour

Masurati suprafata patrata a camerei pe care trebuie sa o raciti. Expunerea la soare, inaltimea plafonului, caldura aparatului si numarul de persoane care vor fi de obicei in camera pot afecta capacitatea de care aveti nevoie, dar dimensiunea camerei este factorul cel mai important. Nu veti putea intotdeauna sa gasiti un aparat de aer conditionat Vortex de la Carrefour cu rating Btu perfect pentru camera dvs, asa ca este posibil sa fiti nevoit sa va adaptati.
Un grafic dupa care sa va faceti o idee despre ce tip de aer va trebuie puteti vedea in acest articol.

Publicitate


Capacitate Birouri / Spatii comerciale Locuinte
9.000 Btu 14 - 22 mp 18 - 25 mp
12.000 Btu 20 - 30 mp 24 - 35 mp
14.000 Btu 24 - 36 mp 28 - 45 mp
18.000 Btu 33 - 55 mp 40 - 50 mp
22.000 Btu 40 - 60 mp 48 - 70 mp

Oferta de aparate de aer conditionat de la Carrefour

Publicitate


In principal, Carrefour are promotii la aparate de aer conditionat ieftine destinate aparamentelor si locuintelor obisnuite.
Cum ar trebui sa alegem produsul adecvat pentru necesitatile noastre?
Un aparat subdimensionat va functiona constant, incercand sa raceasca aerul si nu reuseste sa readuca locuinta la temperatura si umiditatea dorita. Daca alegeti o unitate prea mare, poate face aerul din camera sa se simta umed deoarece reduce temperatura mai repede decat elimina umiditatea din aer. Aveti nevoie sa racoriti mai multe camere? Cumpararea mai multor aparate de aer conditionat mai mici si instalarea unuia in fiecare camera va fi mai eficienta decat cumpararea unei unitati mari pentru toate camerele.

Cel mai bun aparat de aer conditionat Vortex pentru geamuri este cel care te face sa fii cel mai confortabil in casa ta. Pentru majoritatea oamenilor, asta inseamna sa alegeti un aparat AC linistit, fara zomote mari si zgaltaituri si cu un control cat mai mare asupra reglajelor climatice si a directiei aerului. In mod ideal, cel mai bun aparat de aer conditionat mobil sau split va trece testul dormitorului: daca este suficient de bun pentru a dormi aproape, este suficient pentru orice alta camera din casa ta.

Orice altceva este mult mai putin important. Instalarea si intretinerea ar trebui sa fie usoare, dar acestea nu variaza prea mult de la model la model si trebuie sa le faceti doar de doua ori pe an.
Puterea de racire si eficienta energetica sunt atat de asemanatoare pentru AC-uri pentru geamuri, la un anumit rating Btu, de care abia merita sa va faceti griji.
La compararea modelelor, diferenta de atingere a temperaturii tinta nu este niciodata mai mare de cateva minute, iar diferenta de costuri de operare anuala nu este niciodata prea mare intre ele.

Cat de zgomotoase sunt aparatele de aer conditionat ieftine?

Majoritatea aparatelor de aer conditionat vandute de Carrefour sunt foarte linistite in interior si in exterior, dar merita sa verificati nivelul de zgomot al unui astfel de aparat inainte de a cumpara.
Masuram zgomotul ca parte a recenziilor noastre despre aparatele de aer conditionat. In ultimul nostru test, zgomotul de la unitatile interioare a variat de la 19 dB la 53 dB, iar de la unitatile exterioare, de 42 dB la 69 dB (masurat pe cea mai linistita setare a ventilatorului interior).
aer conditionat ieftinPentru comparatie, iata cateva niveluri sonore comune:

30dBA: nivel sonor tipic al unei case linistite
50dBA: interiorul unei masini silentioase in timp ce conduceti
60dBA: conversatie tipica
70–80 dBA: aspirator

O unitate interioara zgomotoasa poate interfera cu activitatile, conversatia sau somnul dvs. O unitate zgomotoasa in aer liber va poate deranja (daca este prea aproape de un dormitor sau fereastra camerei de zi) sau vecinii dvs., deci considerati cu atentie amplasarea unitatii exterioare.
Daca locuiti intr-un apartament sau aproape de alta casa aveti grija unde montati unitatea exterioara, sa nu aveti probleme cu vecinii.

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2022-09-15 - 2022-09-21

Valabilitate oferta
2022-08-11 - 2022-08-24

   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2022-09-01 - 2022-09-30

Valabilitate oferta
2022-09-07 - 2022-10-05

   
Catalog Kaufland Catalog Auchan
oferta Kaufland oferta Auchan
Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-09-20

Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-10-04