Oferte aer conditionat Carrefour

Aparate aer conditionat ieftine la Carrefour


Oferta Carrefour aer conditionat inverter, portabil si normal

Odata cu venirea sezonului calduros apare disconfortul termic iar o modalitate eficienta de combaterea a acestuia este folosirea aparatului de aer conditionat.
Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele, de la cele normale la cele inverter, de generatie mai noua.
Aparatele de tip inverter sunt construite pentru o eficienta energetica mai mare, folosirea acestui tip de aer fiind mai economica fata de folosirea unui aparat conventional (se spune ca ar fi cam de doua ori mai economice fata de cele normale).
In oferta de aer conditionat de la Carrefour gasim si modele normale si invertere, de la renumiti producatori in materie de sisteme de climatizare: Samsung, LG, Electrolux, Mitsubishi, Daikin dar si promotii de aparate de la producatori mai putin consacrati dar care ofera calitate la preturi atractive, asa-numitele aparate de aer conditionat ieftine, cu preturi mici: Haier, Beko, Neo.


Preturi aer conditionat in oferta Carrefour

Magazinele Carrefour sunt intotdeauna foarte bine aprovizonate cu aparate de climatizare, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, invertere de la firmele de prestigiu.
Un aparat de aer conditionat obisnuit, de 9000 BTU este suficient pentru a raci o incapere mica sau medie, dar daca se doreste racirea unei camere mai mari atunci este nevoie de un agregat mai puternic, de 12000 sau 18000 BTU.
Acest lucru vine cu inconvenientul unui pret mai mare, dar pentru majoritatea apartamentelor de bloc este suficient un aer de 9000 BTU.


Alegerea celui mai bun echipament poate fi o provocare pentru multi oameni care vor sa-si cumpere un aparat de aer conditional de la Carrefour. Cateva din cele mai des intalnite intrebari sunt urmatoarele:
 • De ce marime marime si putere am nevoie?
 • Cat va costa curentul electric?
 • Cat de zgomotos va fi?

Vezi noua oferta din magazinele Carrefour la aparate de climatizare

aer conditionat carrefour

Tipuri de aparate de climatizare


 • aer conditionat normal: modele de aparate de aer conventionale ce folosesc tehnologia split (o unitate montata afara si una inauntru) cu o eficienta mai mica fata de cele de generatie noua, de tip inverter. La modelele non-inverter, compresorul responsabil cu pomparea agentului de racire merge la o viteza maxima, constanta, acest lucru facandu-l mai putin economic.
 • aer conditionat inverter: aparate de aer moderne ce folosesc o tehnologie noua ce le permite sa functioneze cu un consum mai redus de energie electrica. La invertere, compresorul poate functiona la turatii variabile in functie de necesitate. Un alt punct forte al aparatelor de tip inverter este zgomotul redus, acestea fiind mai silentioase fata de cele normale.
 • aer conditionat mobil: aparatele de acest tip sunt un compromis intre eficienta si portabilitate. Nu la fel de performante ca cele de tip inverter, acestea au avantajul ca pot fi mutate in doferite locuri, acolo unde este necesara racirea aerului dintr-o incapere. Aparatele de tip portabil necesita o evacuare speciala, ceea ce poate ridica probleme in punerea in functiune a acestuia.

Promotii la aer conditionat 9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU la Carrefour. Preturi aparate.


Aparate aer conditionat inverter

 • Samsung AR09JSFPEWQNZE - aparat de tip inverter, capacitate de racire 9000 BTU/h, clasa energetica la racire A+ si A la incalzire
 • Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K - producator Daikin, inverter, 9000 BTU/h, clasa energetica la racire si incalzire A++
 • LG Econo E09EM - tip inverter, cu functie de racire, incalzire, dezumificare si purificare, clasa racire A+ si incalzire A

Aparate aer conditionat portabil

 • Electrolux EXP09HN1W6 - aer conditionat mobil, capacitate de racire 9000 BTU/h, clasa de racire A si incalzire A++
 • Trotec PAC 3500X - aparat de aer conditionat mobil, capacitate de racire 12000 BTU, telecomanda, aparat climatizare portabil, cu furtun de evacuare inclus

Cand este cel mai bun moment pentru a cumpara un aparat de aer conditionat?

Evitati sa cumparati in sezonul de varf daca puteti.
Instalatorii sunt de obicei foarte ocupati in aceste perioade si este posibil sa fiti nevoiti sa asteptati cateva saptamani inainte ca noua unitate sa poata fi instalata.
Daca este posibil, faceti cumparaturi inainte de inceperea sezonului cald, astfel incat noua unitate sa fie instalata si gata de functionare cand va veni caldura.
in mod alternativ, poate merita sa cumparati imediat dupa incheierea sezonului. Este posibil ca stocurile vechi sa fie reduse, deoarece retailerii fac loc noilor modele.
Ce tip de aer conditionat ar trebui sa iau?
Pentru majoritatea caselor, cea mai buna optiune este un aparat de aer conditionat cu sistem split cu ciclu invers. Haideti sa vedem ce inseamna asta.

Aer conditionat tip Split-sistem
Acestea au doua parti: o unitate interioara si o unitate exterioara, conectate de conducte care contin gaz refrigerant. Acest tip este cel mai frecvent intalnit si este cel mai ieftin aer conditionat de la Carrefour si este bun pentru o camera sau o zona de pana la aproximativ 60 m2. Gama de preturi: 900 - 1500 iei.

Aer conditionat tip Multi-split
Similar cu un sistem split, dar cu o unitate exterioara conectata la doua sau mai multe unitati interioare. Bune pentru doua sau trei camere care sunt mai apropiate intre ele, mai ales atunci cand sistemele separate sau un sistem cu conducta nu sunt potrivite. Aproximativ aceeasi gama de preturi ca si sistemele separate divizate echivalente.

Moduri de operare ale aparatelor de aer condionat ce se pot cumpara de Carrefour

Auto: alege automat modul necesar pentru a mentine camera la temperatura aleasa.
Racire (Cool): pompeaza caldura din interior spre exterior, racind camerei.
Caldura (Heat): pompeaza caldura din exterior spre interior, incalzind camera.
Uscat: dezumidifica aerul. Ofera oarecare racire, dar nu la fel de mult ca modul de racire.
Doar ventilator: Sufla aerul fara incalzire, racire sau uscare, ceea ce este util atunci cand doriti doar o ventilare usoara.
Economie: denumit si modul Eco, acest lucru reduce consumul de energie. Producatorii de aer conditionat implementeaza acest lucru in moduri diferite. Poate sa reduca pur si simplu puterea de racire sau de incalzire prin reglarea termostatului cu un grad sau doua sau poate folosi senzori pentru a detecta daca nu este nimeni in camera si apoi reduce racirea / incalzirea.

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31

Ofertele Auchan valabile acum

Catalog Auchan
oferta Auchan
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31