Publicitate
Publicitate

Oferta si promotii online Carrefour Constanta

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Vezi noua revista si catalogul online cu articolele din magazinul de la malul marii.
Centrul Comercial Tom este gazda hipermarketului inca din 2006, anul deschiderii.
Magazinele din cadrul mallului atrag clientii ca un magnet, retailerul francez beneficiind de acest lucru.
Printre clienti se numara constantenii dar si turistii de pe litoral, sezonul estival fiind foarte important pentru retailerul francez, multi dintre turisti facandu-si cumparaturile de aici.
Un alt loc in care se pot face cumparaturi ieftine este si Kaufland Constanta, cu magazinele din Vivo, Tomis Plus, Palazu Mare sau Obor.
Publicitate


Program orar Carrefour Constanta contact

Ca majoritatea magazinelor de acelasi fel, si cel din Constanta are programul de la ora 8 dimineata pana la ora 22 seara.
Un spatiu de vanzare mare aprovizionat cu tot ce trebuie pentru fiecare client cu un orar suficient de lung.
Un lucru care sporeste atractivitate este acela ca nu mai stai asa mult timp la coada pentru a plati cumparaturile. Casele self check si self pay faciliteaza fluxul mare de clienti care nu mai trebuie sa astepte dupa altii.
Programul este in acest fel mult mai relaxat.

Adresa Carrefour Constanta contact

Bulevardul Tomis 391, telefon contact: 0374.145.700

Cum ajungem la magazin - Transport Carrefour Constanta Tom Center

Mijloace de transport:
Autobuz: 3, 43 Carrefour, 100 Carrefour - care au capatul chiar in parcarea hipermarketului
Maxi - taxi: 23, 305
Adresa magazin
Bdul Tomis 391
Orar
L - D: 8 - 22
Transport
Autobuz: 3, 43 Carrefour, 100 Carrefour
 
Maxi taxi: 23, 301, 302, 305
Parcare gratuita
 
Deschidere
Octombrie 2006

Oferte magazin Carrefour Tomis

Promotiile disponibile in magazinul de pe litoral sunt intotdeauna atractive pentru clienti.
Preturi mici si prospetime la raionul de legume-fructe, preturi mici si calitate ridicata la oferta de televizoare si echipamente electrocasnice.
In fiecare saptamana in catalogul online Carrefour Constanta se gasesc o multime de oferte surprinzatoare.
Vedeti ultimele aparitii in revista online sau puteti accesa si noul catalog Kaufland Constanta, revista retailerului german avand prezentate numeroase promotii in pagainile sale.

Harta Carrefour Constanta Tom Center

{google_map}44.213541,28.606274{/google_map}

Ce promotii au fost la in hypermarketul constantean

Cel mai nou catalog cu produse alimentare se gaseste acum in fiecare magazin din Romania. Oferta curenta contine o multime de promotii si de produse alimentare la preturi deosebite. Reduceri de pret de lana la 30 la suta la o gama larga de articole sunt semnalate la raft, produsele la reducere avand aceeasi calitate ca si restul articolelor similare din hipermarket. Gama de carne, de legume-fructe sau de peste sunt printre categoriile care beneficiaza de reduceri importante.

Produse din catalogul online: produse aflate in oferta sunt cozonac cu diverse umpluturi produs in laboratorul propriu la pretul de 0,99 lei 100 grame (produs de post), placinta cu branza la pretul de 1,29 lei 100 grame, produs in laboratorul propriu, pulpe de pui cu spate, gatite la cuptor in raionul dedicat la pretul de 1,99 lei 100 grame (reduce de 33 procente din pretul vechi).
La raionul de produse pentru gratar avem piept de porc cu os, marinat la pretul de 13,99 lei kg, oferta la carne de porc Carrefour, marinata cu grill, usturoi, miere, la pretul de 12,99 lei kg, mici Carpati, cu vita si oaie la pretul de 16,99 lei kg.

magazin Carrefour ConstantaAlte oferte din catalogul online Carrefour Constanta: la raionul de fructe gasim pepene verde cu miez galben la pretul de 1,49 lei kg, oferte de pret la Sana Napolact: la doua produse cumparate, al doilea il primiti cu o reducere de 10 procente (3,90 in loc de 4,12 lei). Dar si alte articole beneficiaza de discount: zahar Coronita la pretul de 2,45 lei kg si ulei de floarea soarelui, Floriol la pretul de 5,49 lei litrul.

Magazinul revine cu obisnuitul slogan al cataloagelor sale alimentare in ultima aparitie a brosurii: "Cele mai mici preturi starnesc invidia". In paginile acesteia sunt evidentiate ofertele la carne si produse din carne disponibile in raioanele de macelarie, la produse de brutarie si patiserie realizate in laboratoarele proprii dar si la alte sortimente de produse alimentare: lactate, cafea, mezeluri, bauturi racoritoare si ape minerale. In cele 16 pagini ale brosurii online sunt doar o parte din articolele disponibile in magazinele din tara.

Articole la oferta: pomelo la pretul de 4,99 lei kg, salam Sinaia produs de Cris-Tim la pretul de 15,45 lei bucata de 500 grame.
Mai avem oferta de tipul 1+1 la jumatate de pret - baton de ciocolata Lion la pretul total de 2,46 lei doua bucati iar la raionul de macelarie gasim pulpe de pui cu os la pretul de 8,99 lei kilogramul, costita afumata de porc la pretul de 12,99 lei kg, carnati de porc, subtiri, picanti la pretul de 12,99 lei per kilogram.

Alte promotii in oferta: castraveti in otet, marca proprie, la pretul de 3,89 lei borcanul de 650 grame, bauturi racoritoare Pepsi la pachet de doua sticle de 2,25 litri la pretul de 7,89 lei.
Alte articole din revista: apa minerala carbogazoaza Zizin, Ice Tea Lipton, suc de mere "Drag de Romania", detergent automat de rufe marca Dero.

In magazinul constantean avem si alte facilitati:
Livrare gratuita - Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km (verificati detaliile la casa de marcat). 
Banc de proba - Daca se doreste probarea produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa, acum ai aceasta posibilitate.
Borna verificare preturi - Poti afla cat costa produsul dorit daca se scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi