Publicitate
Publicitate
magazin Lidl Buzau Bdul Unirii 192
Retailerul german Lidl își extinde rețeaua de magazine în România, prin inaugurarea unei noi unități în orașul Buzău, programată pentru data de 10 aprilie 2023. Amplasat pe Bulevardul Unirii, numărul 192, acest nou magazin Lidl vine la pachet cu oportunități de angajare, având ca țintă crearea a peste 25 de locuri de muncă si urmeaza celorlalte doua locatii existente in oras, de pe Aleea Sporturilor si Calea Eroilor.
Catalog Lidl
oferta Lidl
15.04.2024 - 21.04.2024
Detalii despre noul magazin Lidl din Buzau

Cu o suprafață de vânzare de 1.330 de metri pătrați și 121 de locuri de parcare disponibile, noul magazin Lidl din Buzău de pe Bulevardul Unirii se va bucura de un orar de funcționare extins, deschis fiind de luni până sâmbătă, între orele 07:00 și 22:00, iar duminică între orele 08:00 și 20:00.

Pe lângă dimensiunile generoase și amplasarea strategică, magazinul Lidl din Buzău se mândrește cu utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și cu soluții moderne, care respectă normele de protecție a mediului. Prin intermediul sistemelor de iluminat LED, echipate cu senzor de prezență, precum și prin intermediul sistemelor de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, eficiența energetică a magazinului este maximizată.


Lidl pune accent pe produse locale


Într-o manieră consecventă cu obiectivele sale de sustenabilitate și dezvoltare durabilă, Lidl continuă să promoveze colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. Cu o gamă variată de produse și prețuri accesibile, Lidl își propune să ofere zilnic clienților săi produse de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț. Inaugurarea noului magazin din Buzău este un exemplu elocvent al angajamentului Lidl de a oferi servicii și produse premium în comunitățile locale. In oferta Lidl de azi puteti vedea cele mai noi promotii la multe produse.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi