Catalog Carrefour Mega Mall cu program si contact

Program Carrefour Mega Mall
si oferta online

Vedeti ce reduceri si promotii sunt in catalogul Carrefour Mega Mall si ce program orar are magazinul din Bucuresti.
Situat in partea estica a orasului, hipermarketul are o suprafata de vanzare de 8000 metri patrati si beneficiaza de peste 3000 de locuri de parcare (parcarea comuna a complexului comercial).
Locuitorii din cartierele Vatra Luminoasa, Pantelimon, Obor, au acum la dispozitie un magazin foarte bine aprovizionat, in care promotiile se desfasoara in fiecare zi, preturile mici la foarte multe articole fiind atractia principala.
Cele mai cautate produse sunt telefoanele Xiaomi, parfumurile Notino, televizoarele Samsung, LG sau Philips.
La raionul de produse pentru curatenie si ingrijirea locuintei se gaseste detergent automat Dero, balsam de rufe Silan, odorizant pentru vasul de toaleta sau odorizante pentru camera.
Pentru cei mici se poate cumpara scutec Pampers, sau sampon pentru copii.


Program orar Carrefour MegaMall contact

Programul magazinului este in fiecare zi de luni pana duminica de la ora 8 dimineata pana la ora 22 seara.
Cea mai populara zi este cea de sambata, cand vin foarte multi clienti in magazinul din Pantelimon.
Orele cele mai aglomerate sunt cele de seara, cam de la ora 18:00. Probabil multi clienti ce intra in magazin vin si pentru alte activitati ce le desfasoara in Mega Mall.
Program Carrefour Mega Mall - este accesibil tuturor, de dimineata pana seara iar pentru cei ce doresc sa fie cat mai eficienti la cumparaturi, acestia au posibilitatea studierii catalogului online inainte de a veni in magazin.


Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2020-12-28 - 2021-01-06
Valabilitate oferta
2020-12-10 - 2021-01-06
   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31


In calitate de vanzator cu amanuntul, unde este posibil, favorizam lanturi scurte de aprovizionare care fac posibila promovarea activitatii producatorilor locali pentru a asigura prospetimea si gustul produselor, limitand in acelasi timp consumul de combustibil. Ilustratie: astazi, in Franta, 85% din fructe si legume provin de la producatori locali si ne asteptam ca aceasta cifra sa fie de 95% pana in 2022.
Produsele alimentare marca proprie indeplinesc cerintele esentiale ale clientilor nostri si au toate garantiile in ceea ce priveste calitatea si siguranta la un pret corect: Carrefour Bio (in cazul produselor fabricate prin metode de agricultura ecologica), Baby.
Actiunile prioritare ale programului "Act for Food" ofera de asemenea, un impuls reinnoit produselor alimentare comercializate de hipermarket, cu un numar tot mai mare de produse ecologice, produse locale, produse care respecta bunastarea animalelor si produsele vegane.
Cele mai bune promotii sunt la telefoane Xiaomi, cu modelele de anul acesta si parfumurile Notino de la cele mai bune marci.

Adresa Carrefour Mega Mall Bucuresti contact

Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, telefon contact: 0374.438.500

Cum ajungem la magazin - Transport Carrefour Mega Mall

Mijloace de transport RATB:
Tramvai: 14, 36, 46
Autobuz: 101, 104, 243, 335, 655
Transport gratuit Carrefour:
Traseul 1: Magazin - Soseaua Pantelimon (tur - retur)
Traseul 2: Magazin - Colentina (tut - retur)

Adresa magazin
Bdul Pierre de Coubertin 3-5
Orar
L - D: 8 - 22
Transport RATB
Autobuz: 101, 104, 243, 335, 655
 
Tramvai: 14, 36, 46
Maxi taxi gratuit
Magazin - Colentina si Magazin - Sos. Pantelimon (tur -retur)
Parcare gratuita
3000 locuri
Deschidere
Mai 2015


Harta Carrefour Mega Mall BucurestiOferte in catalog Carrefour Mega Mall Bucuresti

Varietatea de produse oferite in magazinul deschis in 2015 in zona fostei fabrici Electroaparataj este suficienta pentru a putea fi gasit orice produs de care este nevoie in casa fiecaruia.
Suprafata de vanzare ofera spatiu generos pentru produse alimentare dar si sufiecient loc pentru articole de bricolaj, mobila si articole de gradina, zona electro fiind bine reprezentata de gama de televizoare si electronice, frigidere si masini de spalat in cadrul zonei electrocasnicelor.
Parfumurile Notino ocupa un loc important in mall-ul bucurestean.

magazin Carrefour Mega Mall BucurestiMulte din ofertele disponibile in magazinul bucurestean au fost la televizoare si telefoane mobile.
Mai ales in perioada de Craciun, atunci cand oamenii sunt mai predispusi la cumparaturi importante, raioanele de electronice sunt intesate de clienti care sunt in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi.
Ce moment al anului este mai potrivit decat Craciunul pentru inlocuirea vechiului televizor cu unul nou, de ultima generatie si cu diagonala mare?
Aceste momente sunt bine pregatite de catre magazin prin amenajarea unor spatii generoase unde sunt expuse cele mai noi modele de televizoare, combine audio si soundbar pentru TV.
Modele de ultima generatie de la Samsung, Sony, LG, Philips sunt expuse pentru toti clientii.

Nici telefoanele mobile nu sunt neglijate, zona dedicata acestora fiind si ea foarte generoasa.
Modele sunt expuse alaturi de specificatiile acestora, marii producatori intrecandu-se pentru a atrage atentia asupra propriilor modele.
Un telefon Samsung de ultima generatie sau un Apple iPhone este cadoul perfect pentru oricine, mai ales pentru adolescenti. Se stie ca acestia isi doresc tot ce apare mai nou si de aici si competitia stransa intre producatori pentru a-i atrage pe acestia catre zona lor de expunere. Nici telefonul Xiaomi nu este dat la o parte din preferintele cumparatorilor.
Pe langa telefoane sunt prezentate si o gama larga de tablete ieftine Carrefour, catalogul online Carrefour Mega Mall fiind un mijloc facil de a vedea care sunt cele mai noi oferte.

Tot pentru tineri sunt dedicate si zone unde sunt expuse console de jocuri cum sunt Sony Play Station 5 sau XBox One, console ce se vand foarte bine in perioada Craciunului.
Pe langa acestea sunt promovate si laptopuri sau calculatoare, la cele mai diversificate specificatii si preturi.

Programul Mega Mall Carrefour este unul relaxat, marea majoritate a clientilor avand timp suficient pentru a-si face toate cumparaturile in aceasta perioada.

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2020-12-28 - 2021-01-06
Valabilitate oferta
2020-12-10 - 2021-01-06
   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31

Ofertele Auchan valabile acum

Catalog Auchan
oferta Auchan
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31