Publicitate
Publicitate

Catalog oferte Kaufland Constanta CET, Obor,
Tomis Plus (Palazu Mare), Mamaia, Maritimo Vivo

Catalog Kaufland
kaufland
17.04.2024 - 23.04.2024kaufland logoIn zona de sud a tarii, pe litoral, sunt mai multe magazine Kaufland Constanta cu oferte luni si marti sau in weekend. Toate aceste promotii sunt disponibile si in oferta de weekend care poate fi gasita in locatiile Kaufland Tomis, CET, Obor sau Maritimo.
Daca nu reusiti sa ajungeti la magazin sau pur si simplu nu doriti acest lucru, puteti sa alegeti serviciile de la Kaufland Constanta livrare la domiciliu. Acele produse pe care le cumparati online vor fi aduse direct acasa de catre livratorii specializati.
In fiecare magazin sunt active in permanenta o multime de oferte.
Reducerile și promoțiile sunt o modalitate excelentă de a economisi bani la achizițiile tale. Profitând de aceste oportunități, puteți obține articolele dorite la un preț mai mic. Cu toate acestea, este important să fii conștient de termenii și condițiile fiecărei oferte Kaufland Constanta înainte de a profita de ea. În caz contrar, s-ar putea să cheltuiți mai mult decât v-ați propus.
Publicitate


Program Kaufland Constanta

Kaufland CET Viile Noi

magazin Kaufland Constanta CET Viile Noi
Adresa Kaufland CET Viile Noi
Bdul Aurel Vlaicu nr. 36
Program Kaufland CET Viile Noi orar
L - S: 7:30 - 22:00
D: 8:00 - 20:00
Transport
Autobuz: 101C, 101M

Harta Kaufland Constanta CET Viile Noi

{google_map}44.15437, 28.62115{/google_map}

Magazinele au început să ofere clienților lor program de lucru prelungit pentru a le oferi mai multe opțiuni când vine vorba să facă cumpărăturile. Acest lucru se face de obicei prin deschiderea magazinului mai devreme sau prin extinderea orelor de închidere. Acest lucru poate fi util pentru clienții care au agende ocupate și care au nevoie de un program flexibil pentru a face cumpărăturile. De asemenea, programul Kaufland Constanta CET Viile Noi poate fi benefic pentru magazin, deoarece ii permite să atraga mai multi clienți și să le ofere acestora un timp mai lung pentru cumparaturi. Orarul este de la 7:30 pana la 22:00, de luni si marti pana in weekend.


Catalog Kaufland Constanta online si revista cu oferta de azi

Ofertele si promotiile online sunt un mod excelent de a economisi bani. Cu toate acestea, pentru a beneficia din plin de aceste oferte din catalog Kaufland Constanta, trebuie sa fii informat despre ce se intampla in lumea online. Catalogul nostru online iti ofera informatii actualizate despre ofertele si promotiile disponibile pe internet. Acesta te va ajuta sa gasesti cele mai bune oferte si promotii disponibile, astfel incat sa economisesti cat mai mult posibil. Acest catalog contine oferte si promotii de la magazinele online cele mai populare, astfel incat tu sa gasesti intotdeauna ceea ce cauti. Asadar, daca vrei sa faci economii si sa profiti la maximum de ofertele si promotiile online, catalogul Kaufland Constanta online este un instrument indispensabil.

Puteți face cumpărături în Constanta într-un mod foarte simplu și profitați de reduceri uriașe de preț. Există numeroase oferte speciale la multe lucruri, de la alimente până la articole pentru casă sau pentru mașină, printre ofertele curente. Aceste promoții pot fi găsite în noul catalog Kaufland Constanta cu oferte de azi, fie în format tipărit, fie online. Alternativ, puteți aștepta până la oferta de weekend, când sunt și mai multe atracții în revistă, discounturi care sunt accesibile atat online cat si în magazine. Extra reduceri puteti obtine dacă folosiți cardul Kaufland pentru achiziție. Atât ofertele de luni, cât și cele de marți conțin reduceri semnificative de preț iar daca nu gasiti ceea ce cautai, puteti incerca la hypermarketul Carrefour Constanta Tom Center din bdul Tomis nr. 391.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi