Publicitate
Publicitate

Kaufland oferta TV

Catalog Kaufland
kaufland
17.04.2024 - 23.04.2024De ce să cumpărați la oferta un televizor de la Kaufland?

oferta televizoare kauflandFolosești același televizor mai vechi de câțiva ani? Poate că ești oarecum mulțumit de performanța televizorului tău actual, dar nu poți să nu observi toate modelele noi de înaltă tehnologie cu imagini impresionante de pe piață. Există atât de multe branduri de TV disponibile acum care au o calitate superioară a imaginii încât este o alegere inteligentă să cumpărați un televizor ieftin de la Kaufland în acest moment. Deoarece prețurile sunt acum mai mici decât oricând și odată cu era digitală, un nou televizor Kaufland Philips, Samsung sau Vortex este pur și simplu o investiție inteligentă. 

Este timpul să cumpărați un TV nou?

În acest moment, prețurile la oferte TV Kaufland sunt la un nivel scăzut. Datorită concurenței crescute a atâtor companii producătoare de cea mai nouă generație de televizoare, consumatorul beneficiază de prețuri mici. Pe lângă alegerea excelentă și prețurile mici de astăzi, există un alt motiv important pentru a lua în considerare achiziționarea noului televizor acum: calitatea din ce in ce mai buna a imaginii. Semnalele analogice mai vechi, care oferă imagine pentru generația mai veche de televizoare, au fost eliminate complet iar rapiditatea cu care se imbunatateste calitatea imaginii si rezolutia noilor modele de TV nu fac decat sa ne bucure.
Tinand cont si de alte promotii ale altor magazine, cred ca este un bun moment pentru achizitia unui aparat nou. In oferta televizoare Carrefour sunt multe modele de generatie noua, LED, OLED, QLED, sau alte tehnologii inovatoare care au preturi foarte atractive. Comparati aceste preturi si alegeti cel mai bun produs.
Publicitate


Ce diferențe voi găsi cu noua oferta TV Kaufland?


Prima și cea mai evidentă diferență pe care o veți găsi este în calitatea mult îmbunătățită a imaginii. Diferența dintre imaginea televizoarelor mai vechi și cea a celor mai noi este pur și simplu uimitoare. Cu noile televizoare LCD și LED, imaginea este mult mai clară și mai realistă decât orice a fost posibil cu televizoarele din generatii mai vechi. Noile rezolutii Ultra HD, UHD sau 4K cum sunt uneori denumite ofera imagini de claritate deosebita. In Kaufland, oferta TV  cuprinde destule modele de televizoare la preturi foarte atractive. Veți descoperi, de asemenea, că noile televizoare au o calitate superioară a sunetului și sunt capabile să se conecteze la home theater și console de jocuri, aducând calitatea sunetului la nivelul unei experiențe de cinema. Iar modelele Smart TV de la Kaufland aduc distractia si cinematograful direct la tine acasa prin posibilitatea de a urmari pe internet ce film doresti, la ce ora doresti.


Ce să alegi: televizoare Kaufland LED sau LCD?


Majoritatea televizoarelor disponibile astăzi vor fi fie cu LED, fie LCD. Fiecare are beneficiile sale și pe care le alegeți depinde în primul rând de dimensiunea pe care o căutați. Televizoarele LCD vin într-o gamă largă de dimensiuni: de la aproximativ 32 inchi până la 65 inchi și mai mult. Cu televizoarele LED, dimensiunile disponibile sunt foarte variate, de la cele cu diagonala de 32 inci (80 cm) pana la ecrane impresionante care pot ajunge pana la 2 metri la modelele de top. Ambele televizoare procesează imagini digitale, așa că vei fi pregătit să vizionezi toate programele tale preferate la înaltă definiție. Unul din avantajele pe care televizoarele LED le are in fata celor LCD este consumul scazut de energie electrica.
Acesta este cel mai bun moment pentru a cumpăra un televizor nou pentru oricine s-a gândit la el. Cum prețurile la oferte televizoare Kaufland sunt atât de scăzute și cu avantajele pe care noua generație de televizoare le poate oferi, nu există niciun motiv să așteptați. Urmareste cel mai nou catalog Kaufland online pentru a vedea promotiile actuale la TV.


Ce oferte au fost la Kaufland televizoare


  • Televizor Philips Kaufland - LED HD, diagonala 32 inch, rezolutie 1366 x 768 - pret 899,90 lei - oferta valabila in ianuarie 2022
  • Televizor Kaufland Vortex - TV LED FULL HD, diagonala 1920 x 1080, diagonala 24 inch (60 cm) - pret 599,90 lei - oferta valaviba in iunie 2021
  • Televizor Samsung Smart - TV LED, diagonala 80 cm, conectare USB, HDMI, Smart TV - pret 999  lei - Oferta valabila in iunie 2021
  • Suport televizor Kaufland Switch on - Suport TV mobil cu montare pe perete, pentru TV cu diagonala 91 - 191 cm - pret 69,99 lei - oferta valabila in iunie 2021

televizor Philips Kaufland

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi