Publicitate
Publicitate

Oferta Supeco de astazi

Catalog Supeco
oferta Supeco
25.01.2024 - 07.02.2024supeco logoCel mai nou catalog Supeco cu oferte poate fi folosit pentru a planifica lista de cumpărături. Acesta conține de obicei o gamă largă de produse, de la produse alimentare la articole de îngrijire personală și produse pentru casa si gradina.
Supeco este un nou concept de supermarket dezvoltat de Carrefour ce a fost lansat pe piata din Romania in 2014 si combina cele mai bune caracteristici ce se gasesc in cadrul magazinelor de tip discounter, cum este Lidl, Profi sau Penny cu cele ale magazinleor de tip cash and carry cum sunt cele de la Selgros sau Metro. Preturi mici la foarte multe articole (strategie de tip discounter - Lidl, Penny, Profi) si reduceri suplimentare la cumparaturi ale aceluiasi articol (strategie de tip cash and carry - Selgros, Metro). Aceasta combinatie de strategii a avut rezultate foarte bune, reteaua de magazine marindu-se constant in toata tara.
Prin parcurgerea catalogului Supeco, puteți face o listă de cumpărături a produselor pe care doriți să le achiziționați, astfel încât să nu ratați nicio ofertă specială sau reduceri. Revista cu oferta Supeco de azi este bogata in promotii la multe articole. Vizitati cel mai apropiat magazin pentru a beneficia de aceste reduceri.
Publicitate

Revista Supeco cu program si oferte

catalog Supeco si revista cu oferteRevista Supeco si catalogul cu oferte online pot fi folosite pentru a economisi bani, timp și efort. În loc să vizitați diferite magazine fizice pentru a compara prețurile și pentru a căuta oferte speciale, puteți parcurge catalogul online Supeco în confortul propriei case. Aceasta poate ajuta la economisirea timpului și a efortului și poate fi util pentru cei care sunt ocupați sau care doresc să-și maximizeze timpul liber.

Programul de functionare este destul de flexibil pentru a facilita cumparaturile si acelor clienti ce nu dispun de timp suficient in cursul zilei.
Cel mai uzual program Supeco este de la 7:30 la 21:00 de luni pana sambata, iar duminica de la ora 8:00 la 20:00.
Catalogul Supeco si revista cu oferte online mai pot fi folosite si pentru a descoperi produse noi. Magazinele din Romania prezintă adesea noi produse în catalog, ceea ce poate fi util pentru a vă diversifica alegerile și pentru a va oferi posibiliatea de a încerca produse noi care să vă îmbogățească experiența la cumparaturi.

Deviza magazinului este: "Super economii in fiecare zi". Economiile pe care le face supermarketul prin politica de expunere a produselor sale se transmit clientilor sai prin preturi mai mici la produsele individuale si la economii si mai mari la cumpararea mai multor produse de acelasi fel.
Conceptul de magazin ce face la randul sau economii pentru a oferi preturi mai mici pentru clientul final s-a dovedit unul castigator, cifrele de vanzari fiind satisfacatoare. Economiile sunt realizate prin cumulul mai multor factori.

Unul din acestea este lipsa de spatii mari de depozitare. Marfa este depozitata direct in magazin, fara a fi nevoie de spatii adiacente prea mari.
Neinvestirea in decoratiuni sau publicitate rezulta in bani mai putini cheltuiti si astfel se pot aplica marje mai mici de adaos comercial, rezultand preturi Supeco foarte mici.
Economia de energie este un alt factor prin care se reduc cheltuielile supermarketului.
Un aspect important in mentinerea preturilor atat de scazute este ca se incearca aprovizionarea de la producatori locali, costul cu transportul fiind astfel mult mai mic datorita distantelor scurte pe care trebuie sa le faca autocamioanele de aprovizionare.

Avantajele de a cumpara mai multe produse Supeco

Cumpararea mai multor produse Supeco de acelasi fel aduce economii suplimentare pentru clienti. Acesta este conceptul de cash and carry pe care il adopta de la Selgros sau Metro. Acest tip de cumparaturi este mai avatajos din mai multe puncte de vedere:
  1. Faceti economie: De obicei, cumpărarea mai multor produse de același fel poate fi mai economică. In catalogul Supeco se oferă adesea reduceri la produsele achiziționate în cantități mari, iar acest lucru poate ajuta la economisirea banilor.

  2. Economie de timp: Cumpărarea mai multor produse de același fel poate economisi timp, deoarece nu va trebui să te duci la magazin sau să comanzi online atât de des. În plus, dacă ai produsele în stoc, nu va trebui să-ți faci griji cu privire la faptul că vei rămâne fără ele atunci când ai nevoie. De aceea, o vizita la un magazin Supeco din orasul tau te poate scuti de alte drumuri, in alte zile.

  3. Disponibilitatea produselor: Unele produse Supeco sunt disponibile doar ocazional sau doar în anumite sezoane. Cumpărarea mai multor produse de același fel poate asigura disponibilitatea lor pentru perioade mai lungi de timp. Astfel vei avea un timp mai indelungat un anumit articol ce poate nu se va mai gasi in oferta supermarketului prea curand.

  4. Planificare și organizare: Cumpărarea mai multor produse de același fel poate ajuta la planificarea și organizarea mai bună a mesei sau a activităților gospodărești. De exemplu, dacă știi că vei face o anumită rețetă în mod regulat, cumpărarea ingredientelor în cantități mai mari poate ajuta la mentinerea unui stoc de marfa pentru mai mult timp. Conceptul de cash and carry se aplica si aici, cumpararea de produse in volume mari, mai ales pentru afacerile mici care se ocupa de revanzarea acestora oferind un cadru organizat al inventarului.

  5. Reducerea emisiilor de carbon: Atunci cand mergem mai rar la cumparaturi si achizitionam intr-o singura repriza de shopping mai multe produse Supeco de același fel poate ajuta la reducerea emisiilor de carbon. Faptul ca mergem la magazinul mai rar va reduce numărul de drumuri facute, astfel reducându-se și emisiile de carbon asociate cu transportul.

Magazine Supeco si locatiile acestora

magazine Supeco RomaniaSupermarketurile Supeco din Romania sunt deschise in mai multe orase iar lista acestora creste constant, existand mereu deschideri de locatii noi. Printre cele existente acum in Bucuresti enumeram magazine Supeco Titan din strada Postavarul 24-52 si Supeco Rebreanu din strada Liviu Rebreanu 1.
In tara avem magazine Supeco Craiova, pe strada Traian Lalescu 19A, Supeco Timisoara pe strada Circuvalatiunii nr. 35, magazin Supeco Bacau pe strada Stefan cel Mare nr. 28 A, magazin Supeco Constanta pe strada Mangaliei nr. 74 sau magazinul Supeco Cluj Napoca de pe Calea Floresti nr. 56, ca sa mentionam doar cateva din localitatile in care sunt prezente aceste supermarketuri atat de indragite de clienti.
Mai multe detalii despre tipul de supermarket si ce oferte si promotii se gasesc in catalogul Supeco online puteti afla atunci cand accesati pagina oficiala a magazinului.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi