Magazinele Carrefour Romania

Tipuri de magazineIn Romania Carrefour opereaza trei tipuri de magazine: Carrefour Hypermarket, Carrefour Market si Carrefour Express, toate acestea fiind in sprijinul clientilor cu produse de calitate la preturi fara concurenta.
Calitatea, prospetimea, preturile mici si relatia buna cu clientii sunt principalele obiective ale angajatilor magazinelor.
Oferta generoasa de produse alimentare si nealimentare precum si o gama variata de articole pentru casa si gradina fac din magazinele Carrefour din Romania locul preferat de cumparaturi pentru multi clienti.carrefour hypermarketHypermarket


Magazine de mari dimensiuni situate in zone cu potential pentru clientii din localitate dar si din imprejurimi.
Suprafata mare de prezentare ofera clientilor o gama larga de produse si accesorii din cele mai diversificate, de la produse alimentare de baza pana la cele mai exclusiviste articole gastronomice.
Din hypermarketurile Carrefour Romania pot fi cumparate si produse nealimentare, articole de uz casnic si gospodaresc, mobila, electrocasnice si electronice.


carrefour marketSupermarket


In orase de mici dimensiuni, pe pana in 100.000 de locuitori, Carrefour intra prin intermediul magazinelor sale Market.
Aceleasi valori ca in cazul hipermarketurilor sunt de baza si aici, calitatea, preturile mici si prospetimea sunt cele mai importante.
Pe fafturile acestora se gasesc ceva mai putine articole ca in cazul hipermarketurilor dar suficiente pentru nevoia zilnica a fiecaruia.
Alimente, produse pentru casa (detergent, articole casnice) si altele se pot cumpara din Carrefour Market.


carrefour expressExpress


Magazine de mici dimensiuni, situate in zone de proximitate pentru ca vizitatorii sa gaseasca ce au nevoie fara sa se deplaseze mult pana la un mare magazin.
Gama de produse este mai restransa, rezumata la produse de baza si stricta necesitate, dar cu aceleasi caracteristici ca si in cazul celorlalte tipuri de magazine Carrefour.
Conceptul de magazin Carrefour Express se adreseaza si celor ce au o afacere de comert si doresc sa se dezvolte impreuna cu Carrefour Romania, locatiile fiind conduse in continuare de ei dar putand primi consultanta si sprijin din partea Carrefour Romania.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.