Publicitate
Publicitate

Tipuri de magazine in Romania


In Romania Carrefour opereaza trei tipuri de magazine: Carrefour Hypermarket, Carrefour Market si Carrefour Express, toate acestea fiind in sprijinul clientilor cu produse de calitate la preturi fara concurenta.
Calitatea, prospetimea, preturile mici si relatia buna cu clientii sunt principalele obiective ale angajatilor magazinelor.
Oferta generoasa de produse alimentare si nealimentare precum si o gama variata de articole pentru casa si gradina fac din magazinele Carrefour din Romania locul preferat de cumparaturi pentru multi clienti.
Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
06.03.2024 - 12.03.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
06.03.2024 - 12.03.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023
carrefour hypermarketHypermarket - Vezi locatia magazinelor hypermarket


Magazine de mari dimensiuni situate in zone cu potential pentru clientii din localitate dar si din imprejurimi.
Suprafata mare de prezentare ofera clientilor o gama larga de produse si accesorii din cele mai diversificate, de la produse alimentare de baza pana la cele mai exclusiviste articole gastronomice.
Din hypermarketurile Carrefour Romania pot fi cumparate si produse nealimentare, articole de uz casnic si gospodaresc, mobila, electrocasnice si electronice.


carrefour marketSupermarket - Vezi locatia magazinelor Market


In orase de mici dimensiuni, pe pana in 100.000 de locuitori, Carrefour intra prin intermediul magazinelor sale Market.
Aceleasi valori ca in cazul hipermarketurilor sunt de baza si aici, calitatea, preturile mici si prospetimea sunt cele mai importante.
Pe fafturile acestora se gasesc ceva mai putine articole ca in cazul hipermarketurilor dar suficiente pentru nevoia zilnica a fiecaruia.
Alimente, produse pentru casa (detergent, articole casnice) si altele se pot cumpara din Carrefour Market.


carrefour expressExpress - Vezi locatia magazinelor Express


Magazine de mici dimensiuni, situate in zone de proximitate pentru ca vizitatorii sa gaseasca ce au nevoie fara sa se deplaseze mult pana la un mare magazin.
Gama de produse este mai restransa, rezumata la produse de baza si stricta necesitate, dar cu aceleasi caracteristici ca si in cazul celorlalte tipuri de magazine.
Conceptul de magazin Carrefour Express se adreseaza si celor ce au o afacere de comert si doresc sa se dezvolte impreuna cu grupul francez, locatiile fiind conduse in continuare de ei dar putand primi consultanta si sprijin din partea Carrefour Romania.

harta magazine Carrefour Romania

O parte din ce s-a gasit la oferta in cataloagele trecute


A aparut noua oferta Carrefour la alimente, valabila in . Vedeti cele mai noi produse cu cele mai bune preturi.
Sub deviza "calitate si prospetime" gasim in raionul macelarie pui grill la pretul de 7,79 lei kg, tara de origina Romania.
Zahraul Ludus este la pretul de 2,39 lei punga de 1 kg.
Catalogul alimentar Carrefour mai contine urmatoarele: pulpa de porc cu os la pretul de 11,99lei kg, carne tocata de porc la 11,99 lei kg, piept dezosat de pui de la Agricola Bacau la pretul de 21,99 lei kg iar din laboratorul propriu avem: paine alba rotunda, 500 grame la 0,99 lei (reducere 17%), ciorba de pui 450 grame la 3,50 lei portia, prajitura savarina, 2 bucati la pretul de 5,99 lei caserola.

"Cele mai mici preturi starnesc invidia" este motto-ul noului catalog online Carrefour pentru produse non alimentare.
Oferta este valabila in . In paginile revistei sunt prezentate noile promotii la o gama foarte mare de produse: orhidee de diverse dimensiuni cu preturi incepand de la 19,90 lei, televizor Full HD Samsung cu diagonala de 102 cm la pretul soc de 1399,90 lei.

Alte articole nealimentare disponibile in magazinele Carrefour pot fi gasite in brosura online sunt articole pentru casa, tigai Tefal cu preturi promotionale, cu reducere de 25% si vase de gatit marca Carrefour cu reduceri de 30% (reducerea este aplicata in pretul afisat la raft), oala din inox cu capac la pretul de 19,90 lei (reducere de 23%), masa de calcat cu blat metalic la pretul de 79,90 lei.
Oferta la produse pentru gradina: in magazinele din Romania puteti gasi balansoar Sorreto la pretul de 899 lei (reducere de la 1099 lei), set mobilier din 6 piese cu masa din otel cu blat de sticla, 4 scaune si umbrela la pretul de 699 lei (reducere de la 999 lei), pavilion pentru gradina cu patru pereti cu schelet metalic 3 x 3 x 2,7 m, diverse culori la pretul de 699 lei (reducere de la 999 lei).

Catalogul online contine promotii la articole si modele noi: ventilator de birou la pretul de 41,90 lei, ventilator turn la pretul de 79.90 lei, fier de calcat Rohnson la pretul de 79,90 lei. Reducere de 110 lei la espressorul manual Philips cu afisaj LCD si dispozitiv de spumare (pret vechi 499 lei, pret nou 389 lei).
Alte articole din catalogul online Carrefour: cuptor electric Saturn la pretul de 189 lei, aspirator cu sac la pretul de 129 lei, aragaz Arctic la pretul de 649 lei (pret vechi 749 lei).

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi