Publicitate
Publicitate

Oferte masini de spalat Carrefour

Mașina de spălat rufe Carrefour - sfaturi pentru cumparare


Piața este plină de o mulțime de mașini de spălat Carrefour ieftine sau mai scumpe, de diferite dimensiuni (normale sau masini slim), simple sau cu uscator, fabricate de diferite mărci: Samsung, Beko, Whirlpool, LG, Indesit, Arctic, etc.
În acest caz, este adesea dificil să alegeți o mașină de spălat rufe care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
Înainte de a cumpăra orice produs, primul lucru care trebuie luat în considerare sunt cerințele personale.
În funcție de cerințele noastre, trebuie să ne restrângem căutarea și, în sfârșit, să ajungem la o singură mașină.
Iată câteva sfaturi pe care consumatorul trebuie să ia în considerare înainte de a cumpăra orice mașină de spălat rufe Carrefour, pretul ieftin fiind doar unul din factori.
Publicitate


Tipuri de mașini de spălat rufe din oferta Carrefour


masini de spalat rufe CarrefourExistă mai multe tipuri de mașini de spălat rufe: - cu încărcare frontală și încărcare de sus, normala sau slim (mai subtire), simpla sau cu uscator. Dacă vă gândiți la o mașină de spălat care urmează să fie plasată sub blatul bucătăriei, atunci încărcarea frontală este cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unei mașini de spalat slim. În comparație cu încărcarea frontala, încărcarea superiora consumă mai multă energie și apă dar au capacități mai mari. Mai sunt si masini de spalat cu uscator care ajuta la eficientizarea timpului petrecut cu spalatul rufelor.
Pe langa tipul de acces sau marime normala ori slim, mai trebuie urmarite cateva aspecte importante cand sunteti in cautarea unei oferte la masini de spalat Carrefour, si anume:
Publicitate


Capacitatea de încărcare si spalare a masinii de spalat rufe

Capacitatea de încărcare si spălare determină sarcina pe care o poate suporta mașina pentru o singură spălare. Este recomandabil să folosiți mașina de spalat rufe Carrefour cu uscator sau fara la capacitatea sa maximă de încărcare pentru un consum optim de energie. Există trei categorii în funcție de capacitatea de încărcare de spălare a unei mașini de spălat.

 • Aparatele cu mai puțin de 5 kg sunt cele mai potrivite pentru familiile mici cu unul sau doi membri, de multe ori sunt si acele masini de spalat slim Carrefour mai ieftine
 • Aparatele cu greutatea între 5 și 7 kg sunt cele mai potrivite pentru familiile cu aproximativ 3 până la 5 membri
 • Mașinile de spalat rufe cu uscator care suporta mai mult de 7 kg sunt potrivite pentru familiile numeroase

Viteza de rotatie

Viteza de centrifugare a unei mașini de spălat Carrefour determină viteza cu care mașina va invarti rufele pentru a îndepărta apa în timpul spălării și uscării acestora. Se măsoară în rotații pe minut (rpm). Unele mașini de spălat afiseaza doar viteza maximă de centrifugare. O viteză de centrifugare mai mare este necesară pentru hainele din bumbac, în timp ce o viteză de centrifugare mai mică este potrivită pentru hainele sintetice și delicate. Utilizatorii trebuie să verifice opțiunea de a varia viteza de centrifugare, astfel încât mașina să poată fi utilizată cu toate tipurile de haine.

 • 1000 până la 1800 rpm este viteza mai mare necesară pentru hainele din bumbac
 • 400 până la 800 rpm este viteza mai mică necesară pentru hainele sintetice și delicate
Programe de spălare

Utilizatorii trebuie să verifice diferitele programe de spălare oferite. Principalele sunt spălarea manuală, spălarea lânii, spălarea delicată, spălarea mătasii, spălarea rapidă și opțiunea anti-șifonare. Cele secundare sunt prespălare, spălare intensivă, clătire suplimentară, spălare economică, spălare antibacteriană etc.
Putem gasi la Carrefour mașini de spălat rufe noi ce includ programe sofisticate în care utilizatorii trebuie doar să adauge haine în mașina de spălat și apoi senzorii încorporați selectează setările corecte în funcție de cerințele hainelor. Acestea nu sunt deloc ieftine.

Eficienţă

Eficiența este de obicei evaluată pe o scară de la A la G unde A este cea mai mare și G este cea mai scăzută. Astfel, la Carrefour o masina de spalat rufe slim sau normala cu rating A va oferi o eficiență maximă în comparație cu una cu rating G care oferă cel mai puțin.
Astfel de evaluări sunt furnizate pentru fiecare mașină de spălat Whirlpool, Samsung sau LG în funcție de consumul de energie, consumul de apă și capacitatea de uscare. Cele mai bune sunt de obicei cele cu rating AAA care oferă cea mai mare eficiență pentru energie, spălare și uscare.

Temperaturi de spălare

Diferite tipuri de haine urmează să fie spălate la temperaturi diferite; de exemplu hainele de mătase și delicate nu pot fi spălate la temperaturi ridicate, în timp ce hainele din bumbac se curăță mai bine dacă se setează la o temperatură mai ridicată. Astfel, ar fi bine dacă mașina de spălat rufe Carrefour va veni cu câteva setări de temperatură care pot fi folosite pentru diferite tipuri de haine. Majoritatea mașinilor de spălat Samsung, LG sau Beko oferă cel puțin 3 până la 4 temperaturi de spălare, de ex. 30°, 60°, 90° etc.

Tipul de apa folosit

masina de spalat LGMajoritatea mașinilor sunt proiectate să accepte doar apă rece care este potrivită pentru haine și țesături delicate și ajută la o mai bună îndepărtare a petelor. Aceste mașini sunt considerate mai eficiente din punct de vedere energetic.
Unele mașini sunt proiectate să accepte apă rece și caldă, astfel încât două racorduri trebuie conectate la mașină; unul pentru apa rece si altul pentru apa calda. Aceste mașini sunt totuși mai puțin eficiente din punct de vedere energetic.

Nivel de zgomot

Toate mașinile de spălat Carrefour slim sau normale, ieftine sau scumpe, fac zgomot. Cantitatea de zgomot produsă de mașină este măsurată în decibeli (dB). De obicei, acestea sunt clasificate ca: mai puțin de 40dB, 40-50dB, 50-60dB și mai mult de 60dB de zgomot. Majoritatea mașinilor de spălat de pe piață se încadrează în categoria 50-60dB, ceea ce este echivalent cu zgomotul produs de o sonerie.

Deși există multe caracteristici interesante oferite de mașinile de spălat Beko, LG, Arctic sau Whilpool pe care le gasiti la Carefour, trebuie să o cumpărați pe cea care ofera caracteristicile pe care le utilizați în mod obișnuit, deoarece functiile suplimentare vin cu un preț mai mare, pret care nu se justifica in unele cazuri. Astfel, cel mai bun pas este să stiti ce necesitati aveti și apoi să vedeti functiile diferitelor mașini de spălat Carrefour din oferte și să alegeti una care se potrivește cel mai bine cu nevoile dvs.


Ce s-a gasit in oferta Carrefour la masini de spalat


Masini de spalat rufe LG

Masina de spalat rufe LG F2WN2S7S3E - 1999,9 lei
 • Incarcare frontala
 • Slim
 • 1200 rotatii pe minut 
 • Capacitate masina spalat si uscator - 7 kg
Masina de spalat rufe LG F4WN408S2T - 2499,9 lei
 • Incorporabila
 • Incarcare frontala
 • Semi slim
 • 1400 rotatii pe minut
 • Capacitate spalare - 8 kg


Masini de spalat rufe BEKO

Masina de spalat Beko WUE7512XWST - 1499,9
 • Incorporabila
 • Slim
 • 1000 rotatii pe minut
 • Capacitate spalare - 7 kg
Masina de spalat rufe Beko WUE9736XST - 1799,9 lei
 • Semi slim
 • Incarcare frontala
 • 1400 rotatii pe minut
 • Capacitate spalare - 9 kg

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2022-09-15 - 2022-09-21

Valabilitate oferta
2022-08-11 - 2022-08-24

   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2022-09-01 - 2022-09-30

Valabilitate oferta
2022-09-07 - 2022-10-05

   
Catalog Kaufland Catalog Auchan
oferta Kaufland oferta Auchan
Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-09-20

Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-10-04