Publicitate
Publicitate

Oferta online Carrefour Timisoara

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Noul catalog Carrefour Timisoara cu promotii este disponibil acum in magazine dar si online.
Orasul de pe Bega gazduieste din 2015 primul hypermarket Carrefour deschis in centrul comercial Shopping City Timisoara.
Dupa mai multe magazine de tip supermarket - Market - cu suprafata de vanzare mai mica, vine randul unuia din clasa superioara, cu peste 8000 metri patrati suprafata de vanzare, magazin ce poate oferi peste 50.000 de produse, de la produse alimentare la electronice si electrocasnice pala la articole pentru casa si gradina sau la mobilier.
Timisorenii sunt asteptati cu oferte si promotii zilnice, iar pentru comparatie, pot alege si alt magazin din oras, si anume Kaufland Timisoara.
Publicitate


Program orar Carrefour Timisoara contact Shopping City

Orarul de functionare a primului hypermarket timisorean este de dimineata de la ora 8:00 pana seara la ora 22:00, in fiecare zi, de luni pana duminica.
Programul este astfel unul suficient de lung pentru ca toti clientii sa isi poata face cumparaturile, oferta curenta fiind bogata in promotii si reduceri la foarte multe produse.
Tot timpul este cate o prezentare a unui produs in paginile pliantului, fie ca vorbim de alimente sau alte articole, catalogul online fiind un instrument foarte bun pentru studierea celor mai bune reduceri.
Program Carrefour Timisoara este disponibil de dimineata pana seara pentru toti clientii.

Adresa Carrefour Timisoara Shopping City contact

Calea Sagului 100, telefon contact: 0374.432.800

Cum ajungem la magazin. Transport Carrefour Timisoara - Calea Sagului

Mijloace de transport:
Tramvai: 7
Autobuz: 33
Expres: 1, 8
 
Produsele alimentare si nealimentare Carrefour de marca indeplinesc aceleasi criterii: calitate si produse la un pret corect.
Suntem atenti atat la origini cat si la conditiile de productie ale produselor noastre proaspete. Asiguram respectarea cerintelor noastre in ceea ce priveste siguranta alimentelor si a mediului inconjurator in timpul procesului de selectie a producatorilor si, ulterior, pe parcursul intregului parteneriat.
De asemenea, ne asumam asteptarile clientilor nostri in ceea ce priveste inovatia si etica in alegerea produselor nealimentare si a serviciilor pe care le oferim.
Strategia noastra de stabilire a preturilor este sa oferim cea mai buna relatie pret / calitate care sa beneficieze toata lumea: producator si consumator.

Adresa magazin
Calea Sagului 100
Orar
L - D: 8 - 22
Transport
Tramvai: 7
 
Autobuz: 33
 
Expres: 1, 8
Parcare gratuita
1800 locuri
Deschidere
Noiembrie 2015

Ofertele noi din magazinul Carrefour Timisoara
Promotii si reduceri disponibile


Venind in intampinarea clientilor sai cu preturi mici la toata gama de articole, magazinul din Timisoara isi consolideaza locul printre cei mai importanti retaileri din oras, desi Kaufland nu se lasa mai prejos prin promotiile si discounturile pe care le are prezentate in noul catalog Kaufland Timisoara.
Produsele alimentare au preturi foarte atractive, reduceri multe gasindu-se la gama de legume si fructe, categorie care este aprovizionata in mare masura de producatori locali, promotiile fiind zilnice.
In gama de televizoare la Carrefour Timisoara se gasesc reduceri la multe modele, de la cele Full HD pana la cele 4K sau Ultra HD.
Nici telefoanele nu stau mai rau, promotiile la terminalele inteligente fiind destul de numeroase.

Harta magazin Carrefour Timisoara Bega

{google_map}45.724811,21.199188{/google_map}

Ce a fost prezentat in paginile revistei

Gasiti toate ofertele din catalogul Carrefour Timisoara
Carrefour este un lant multinational de hipermarketuri axat pe sectorul alimentar, unde puteti gasi o selectie mare de produse cu preturi pentru toate bugetele. In plus, magazinul are o gama larga de marci proprii.
Portofoliul de marca al hipermarketului include cea mai buna calitate la cel mai bun pret la mancare, bazar, farmacie, produse pentru casa, animale de companie si sport.

magazin Carrefour TimisoaraCu linia sa de magazine tip Hipermarketuri Carrefour la marginea oraselor si in magazine mari, Express si Market, situate in orasele mai mici, grupul franez vine cu produse ce sunt intotdeauna accesibile consumatorului.
De asemenea, ofera servicii de livrare la domiciliu si cumparaturi online.
Cu agentia de voiaj si cataloagele sale Carrefour online puteti gasi cele mai bune oferte de croaziera sau reduceri la hotel.

Originile magazinelor
In timpul unui seminar in SUA, Marcel Fournier si Denis Defforey s-au inspirat si au creat primul magazin Carrefour in 1958 in orasul Annecy, la o intersectie (Carrefour inseamna intersectie, rascruce).
In 1963, Carrefour a inventat conceptul de hipermarket, cand a deschis primul in Sainte-Genevieve-des-Bois iar de atunci s-a extins in toata lumea, inclusiv in Romania.

Promotii trecute in revista
Principala noastra grija este ca toate produsele pe care vi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra!
In departamentul produselor alimentare puteti gasi o multime de produse: fructe, legume, carne, peste, paine. Toate acestea sunt de o calitate si de o prospetime ireprosabile i sunt oferite in buna masura de producatori locali: macelarie, gastronomie, legume, fructe, mezeluri si branzeturi cu servire asistata, produse panificatie.

La raionul cu autoservire puteti cumpara cele mai proaspete produse din lapte si derivate din lapte (cascaval, margarina, unt, sana, chefir), care pot fi savurate la micul dejun alaturi de mezeluri traditionale si specialitati din carne care fac deliciul oricarei mese.
Pe langa acestea puteti cumpara peste proaspat sau preparat (afumat, congelat), salate de icre, specialitati marine, fructe de mare.
La raionul de bauturi puteti gasi o crama special amenajata cu o gama variata de vinuri autohtone, dar si vinuri fine din toata lumea. Tot aici puteti veti gasi o gama larga de ape minerale, sucuri naturale si bauturi racoritoare, bere si bauturi alcoolice.
Mai puteti cumpara si biscuiti, bomboane, produse vrac, cafea sau produse din import provenind din import din Franta, China, Italia, Mexic.
Articole de larg consum inseamna: produse alimentare de baza, cafea, dulciuri, conserve, detergenti, mancare pentru animale, produse de curatenie si igiena.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi