Publicitate
Publicitate

Care este cel mai bun balansoar Carrefour pentru curte sau terasa?

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Deci, cum să găsești balansoare de grădină potrivite pentru curtea ta? Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți tipul de leagăn de grădină pe care doriți să îl instalați. Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este locul în care doriți să plasați leagănul. Vrei un leagăn de garadina Carrefour pe care sa-l pui in curte sau unul pentru terasa? Sau unul care este de sine stătător, genul de scaun sau fotoliu balansoar care poate fi pus si pe balcon?
Publicitate


Există trei tipuri de modele de leagăn pe piață. Primul tip este balansoar suspendat, leagănul de verandă sau de terasă cu lanțuri care trebuie să atârne pe un cadru sau pe grinzile unei case. Al doilea tip de leagăn de gradina vine cu propriul cadru de metal sau lemn, cum ar fi balansoar scoica, cuib sau ou. Ultimul tip de leagăn pentru grădina ta este o bancă construita pe un mecanism de alunecare cu rulment cu bile care creează mișcarea de alunecare sau de balansare.
Tipul de material pe care îl doriți pentru leagăn poate fi lemnul, metalul sau plasticul.

balansoar gradina lemn

Balansoare de gradina din lemn

Leagănele de grădină din lemn oferă mai multe opțiuni și stiluri. Vin într-o varietate de tipuri de lemn, cum ar fi tec, cedru sau pin, pe care le puteți lacui sau lăsa natural să îmbătrânească în timp. Un leagăn din bușteni de pin este un plus fermecător pentru exterior, cu durabilitatea și designul frumos „natural” care se îmbină cu împrejurimile sale. Pentru un plus de rafinament și stil, un leagăn de grădină cu baldachin va adăuga eleganță și atracție oricărei grădini. O curte mare, intr-o zona de munte va fi cu siguranta un loc ideal pentru un asemnea obiect. Daca acesta va fi realiat si din materiale durabile, de calitate, succesul va fi unul garantat.


Balansoare de gradina din metal

Leagănele metalice de grădină sunt fabricate din fier forjat sau aluminiu. Acest tip de leagăne se potrivesc unei case cu design modern sau adăugând acea notă specială grădinii tale de flori din altă epocă, care îți amintește de o plantație de sud sau de o casă veche victoriană. Cele mai multe dintre leagănele metalice de grădină sunt foarte durabile și pot face față oricărui tip de vreme, deoarece au un finisaj vopsit care împiedică ruginirea lor. De asemenea, acestea vin de multe ori si cu o copertina ce protejeaza ocupantii de soare in zilele calduroase. Materialele din care sunt realizate husa balansoarelor sunt rezistente la razele ultraviolete si rezistente la intemperii. Astfel nu este nici o nenorocire daca uitati pernele afara intr-o zi ploiasa.

Balansoare de gradina din plastic

Balansoarele din plastic sunt perfecte pentru persoanele care doresc să-și miște cu ușurință leagănul prin curte. Aceste leagăne sunt grozave pentru un buget redus, iar aspectul lor este ușor de modificat pentru a se potrivi cu orice stil cu un strat de vopsea. Cele din plastic rezista și la vreme rea, dar asigurați-vă că alegeti un model care are si copertina. Acestea sunt cele mai bune leagăne de grădină Carrefour pentru familiile cu copii, deoarece pot rezista la abuzurile celor mici și nu costă mult pentru a le înlocui. Copertina ii va feri pe acestia de arsita soarelului in zilele de vara cand se joaca in curte.


Balansoar de gradina Carrefour pentru o persoana sau pentru mai multe


Un alt lucru pe care doriți să îl luați în considerare este dimensiunea și forma leagănului dvs. de grădină. Câți oameni vor sta în leagăn odată?

Vrei să te ghemuiești în timp ce citești cartea ta preferată sau să te relaxezi cu o băutură rece intr-o zi calduroasa? Pentru acest lucru ai nevoie de un balansoar scoica, ou sau cuib, potrivit pentru o singura persoana.
Vei avea confortul optim intr-un asemenea culcus captusit cu cateva perne moi.
balansoar gradina scoica cuib ou
Un leagăn de grădină Carrefour de 1,4 metri latime va găzdui cu ușurință unul sau doi oameni dacă stau aproape unul de celălalt. Daca vrei putin mai mult spatiu poti alege un balansoar de grădină de 1,7 metri care vă va oferi loc suplimentar, iar un leagăn de 2 metri va găzdui cu usurinta trei persoane sau patru.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare partea din spate a leagănului, spatarul; poate fi vertical, înclinat sau ușor înclinat, dar totul va depinde de tipul de material al leagănului. Mai multe stiluri de spatar oferă, de asemenea, scaune convexe pentru a oferi un sprijin suplimentar pentru partea inferioară a spatelui. Adesea, sezutele conturate sunt mai bine adaptate la forma corpului și adaugă și un anumit confort.

Ultimele două lucruri pe care doriți să le luați în considerare înainte de a cumpăra un leagăn de grădină sunt construcția și instalarea balansoarului. Leagănul trebuie să fie robust și construit având în vedere siguranța, leagănele de verandă suspendate trebuie instalate acolo unde există suficient spațiu liber și suport pentru greutatea acestuia plus al ocupantilor, iar leagănele de sine stătătoare sau băncile au nevoie de o fundație plată și solidă pentru a nu se răsturna. Verificați și vedeți dacă leagănul atârnă de brațe din lemn, lanț simplu sau lanț învelit cu plastic. Lanțurile de tip deschis și grinzile din lemn brut pot rani degetele sau picioarele atunci când utilizați leagănul. Asigurați-vă că șuruburile, piulitele și alte piese metalice au fost verificate și întreținute pentru a menține leagănul în stare de siguranță.

Sunteți în căutarea unui balanosar de gradina din lemn sau metal pentru curtea sau terasa dvs? Vrei să verificați diferitele stiluri de leagăne de grădină de pe piață și să le comparați înainte de a cumpăra? Sau sunteți interesat să achiziționați cel mai bun leagăn de grădină pentru adulți, dar doriți să găsiți cel mai mic preț? La Carrefour puteti găsi stilul potrivit pentru grădina sau casa dvs.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi