Publicitate
Publicitate

magazin La Cocos Brasov in Brintex Discount Shopping Center

Reteaua de supermarketuri La Cocos se extinde in 2024 prin deschiderea unui nou magazin in Brasov, in cadrul Complexului Discount Shopping Center din cartierul Bartolomeu. De acum, pe langa cele 3 magazine din Ploiesti si Bucuresti, apare cel mai nou supermarket La Cocos Brasov, Brintex Bartolomeu ce se adreseaza brasovenilor in cautare de oferte atractive. Bazandu-se pe conceptul de succes aplicat in cele doua magazine din Ploiesti dar si in La Cocos Bucuresti Vitantis, cel de-al patrulea membru al "familiei" La Cocos se doreste a avea la fel de mare succes.

Oferte La Cocos Brasov si catalog online

Catalog La Cocos
oferta La Cocos
01.03.2024 - 31.03.2024


Pentru a vedea cele mai noi promotii si oferte La Cocos Brasov urmareste catalogul online unde sunt prezentate produsele cele mai atractive. Oferta magazinelor cuprinde peste 12000 de produse din cele mai vandute categorii de bunuri. Aici gasim alimente de baza, produse de curatenie si ingrijre personala, articole pentru casa si multe altele. Fii la curent cu cea mai noua oferta La Cocos din supermarketurile din Ploiesti, Bucuresti Vitantis sau mai nou, din Brasov, Brintex.

Conceptul de business dupa care s-a ghidat supermarketul La Cocos Brasov nu este ceva nou la nivel mondial, dar reprezinta o inovatie in peisajul de retail din Romania. Principala sa caracteristica este oferirea a trei niveluri de preturi in functie de cantitatea achizitionata, fapt ce se traduce prin vanzari de volum mai mare la pret mai mic. Aceasta abordare ofera clientilor flexibilitate si optiuni, permitandu-le sa aleaga intre diferite cantitati si preturi in functie de necesitatile fiecaruia. De exemplu, clientii pot opta pentru achizitionarea de produse la preturi mai reduse in cantitati mai mari.

Acest fapt a facut din supermarketul La Cocos primul independent din sectorul alimentar din Romania care a realizat vanzari de aproximativ 1 miliard de lei in 2023, cu cele trei hipermarketuri existente in Ploiesti (doua magazine) si Bucuresti (un magazin La Cocos Vitantis). La acestea se adauga acum si supermarketul La Cocos Brasov Brintex din cartierul Bartolomeu ce vine cu oferte si promotii de neratat.

Complexul Brintex Discount Shopping Center Brasov

Brintex Discount Shopping Center a trecut recent printr-un proces important de remodelare si include 200 de magazine integral inchiriate. La acestea se adauga si noul magazin La Cocos Brasov ce se doreste a fi un punct central de atractie al centrului comercial. Magazinul se va intinde pe suprafata de aproximativ 10.000 metri patrati si va avea in oferta La Cocos Brasov peste 12.000 de produse.

Strategia adoptata de supermarket s-a dovedit castigatoare pentru multe alte companii. In loc sa tii la pret si sa vinzi doar un produs, mai bine faci un mic discount si vinzi doua produse. Sau chiar o reducere ceva mai mare si vinzi trei produse. Per total, in loc sa castigi un singur adaos comercial mai consistent poti castiga trei adaosuri ceva mai mici, cu reducere, dar care insumate ar face mai mult decat unul singur intreg. De aici si succesul avut pe piata de retail din Romania.

Un client obisnuit cumpara anumite produse in cantitati mai mari in mod uzual (ulei - cumpara cateva sticle cu ulei, zahar - cumpara cateva kilograme o data, faina sau malai, la fel - cumparaturi de cateva pungi o data). Daca tot se cumpara acelasi produs in cantitati mai mari, nu e mai bine sa primesti si un pret mai bun pentru aceste cumparaturi? Aici intervine cu oferta La Cocos Brasov si are de castigat si magazinul si clientul. Acest concept se aplica si in supermarketurile La Cocos Ploiesti, Bucuresti Vitantis si La Cocos Brasov Brintex.

Strategie de dezvoltare La Cocos

Pe termen scurt se doreste dezvoltarea retelei de supermarketuri la nivel national. Pe langa magazinul La Cocos Brasov Brintex si cele deja deschise in Ploiesti si Bucuresti, reteaua se pregateste in 2024 si 2025 pentru inaugurarea altor locatii de mari dimensiuni, numarul acestora fiind cel mai probabil de cinci noi magazine. Strategia de extindere poate fi una castigatoare si brandul romanesc va concura cu succes cu marile lanturi de hypermarketuri cum sunt Carrefour, Auchan, Kaufland sau Lidl. In functie de oferta La Cocos si catalogul online cu produsele din magazin, acest lucru poate fi realizat.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi