Publicitate
Publicitate

Catalogul Kaufland nou cu oferta zilei

Catalog Kaufland
kaufland
17.04.2024 - 23.04.2024Retailerul oferă clienților săi o nouă revistă Kaufland pe care să o răsfoiască în fiecare săptămână. Clienții interesați vor găsi aici cele mai recente oferte și campanii de reduceri ale săptămânii. Dar pentru a nu fi nevoit să așteptați cateva zile până când primiti la cutia postala oferta cu cele mai noi produse, puteți vizualiza cu ușurință catalogul online Kaufland de azi, aici pe site-ul nostru. În acest fel veți fi mereu informat când vine vorba de cele mai recente promotii Kaufland.
Publicitate


Oferta de weekend Kaufland si pliant de azi

Kaufland este un lanț de retail foarte mare și consacrat, care și-a sărbătorit recent cea de-a 50-a aniversare. Puteți găsi magazine Kaufland în toată țara și întrucât supermarketul este deschis până la cel puțin la ora 22:00 în fiecare zi, nu ar trebui să vă fie greu să găsiți timp să răsfoiți ofertele actuale din broșura Kaufland. Dar magazinul nu este cunoscut doar pentru orele lungi de deschidere. Mai degrabă, retailerul este popular în rândul clienților săi pentru gama foarte mare de produse si prin numeroasele promotii din magazine. Cea mai cautata este oferta de weekend Kaufland in care se gasesc prezentatate foarte multe produse cu preturi atractive. Pe langa oferta de weekend puteti cauta reducerile de pret si in ultimul pliant de azi.

Câteva produse alimentare au primit, de asemenea, evaluări de top de la reviste de prestigiu. De câțiva ani, magazinul a acordat o mare importanță alimentelor sănătoase din producție durabilă și oferă clienților o gamă de alimente ecologice fără gluten la prețuri deosebit de rezonabile. De asemenea, puteți găsi rețete delicioase pe site dacă aveți nevoie vreodată de sugestii și idei pentru gătit. Pe site puteți găsi informații și mai interesante despre gătitul fără gluten și mâncarea vegetariană. Desigur, veți găsi ofertele potrivite pentru aceste feluri de mâncare în pliantele Kaufland la noi.


Faceți cumpărături economice cu oferte Kaufland luni si marti

oferta kaufland de aziNu vrei să ratezi niciodată o nouă revista Kaufland pe care să o răsfoiești? Abonați-vă la catalogul online Kaufland astăzi și veți fi anunțat de fiecare dată când este disponibil un nou pliant online. Veți fi întotdeauna informat când revista Kaufland are noi reduceri pregătite pentru dvs.: acestea pot fi produse alimentare, cum ar fi oferte carne porc sau produse congelate, precum și bunuri practice de uz casnic, rechizite sau dispozitive electronice grozave. Dacă este important pentru dvs. să fiți mereu la curent, ar trebui să vizitati site-ul nostru - nu va trebui să vă faceți griji ca pierdeți sau nu una dintre marile reduceri sau promotii. La urma urmei, cu un număr atât de mare de produse, Kaufland are în mod natural tot atâtea promoții și reduceri pe care toți clienții le pot aștepta în fiecare săptămână, mai ales in ofertele de weekend. Atunci este un pret la zahar, ulei sau la ceafa de porc mai mic decat in alte zile.

Multe reduceri sunt in pliantul de weekend, promotii ce se pot gasi in magazine incepand cu acea zi. Si in ofertele de luni si marti sunt foarte multe articole cu pret redus, așa că nu mai așteptați și abonați-vă la broșura online - acest lucru vă va economisi timp și bani la următoarea achiziție. Vedeti și la alte oferte de la alți retaileri precum oferte Penny, catalog online Lidl, brosura cu oferta Profi Super sau revista cu oferta Carrefour de azi, - cu siguranță poți găsi o reducere de pret si acolo.


Oferta Kaufland de maine si pliante cu oferte si noutati


Kaufland impresionează printr-o gamă foarte diversă, care, pe lângă prețurile mici și corecte, face dreptate și aspectului de sustenabilitate. Acest lucru poate fi demonstrat în mod impresionant în cea mai recentă oferta cu promotiile de weekend. Problemele de mediu, cum ar fi schimbările climatice, protecția speciilor și prelucrarea atentă a resurselor naturale sunt preocupări importante pentru Kaufland. Prin urmare, gama este alcătuită după criteriile unei abordări responsabile a mediului nostru. Aceasta include numeroase produse și oferte de calitate de la furnizori locali, produse ecologice și de comerț echitabil, precum și produse care provin din cultivare durabilă. În plus, Kaufland se asigură că în magazine sunt oferite pungi ecologice și multe produse vegetariene și vegane. Ca o companie de retail, Kaufland este conștientă de responsabilitatea sa față de mediu și oameni. Pe lângă conștientizarea mediului supermarketul a încheiat parteneriate cu mai multe organizatii pentru ajutorarea persoanelor ce au nevoie de sprijin.

Elementul emblematic și una dintre cele mai importante valori este satisfacția clienților. Accentul este mereu pe client și datorită angajaților orientați spre servicii de calitate, experiența de cumpărături în magazine este întotdeauna la un nivel foarte înalt. Ca serviciu special, fiecare client poate folosi linia telefonică gratuită pentru întrebări și solicitări, fie că este vorba despre oferte sau produse aflate la promotii in weekend. Magazinul face diverse promisiuni clienților menite să asigure că experiența de cumpărături rămâne întotdeauna la un nivel înalt. 


Catalog Kaufland de saptamana viitoare cu oferta TV


La Kaufland, broșurile au de obicei mai multe pagini și prezinta oferte pentru toate domeniile. Acestea includ produse de frumusețe și îngrijire, nutrienți, vin și băuturi spirtoase, organice, fructe și legume și produse lactate sau oferte Kaufland la carne de porc. În plus, produse noi sunt prezentate în secțiunea „Nou săptămâna aceasta”. Dacă doriți să mergeți la supermarket și să economisiți, ar trebui să răsfoiți online catalogul Kaufland cu oferta TV de weekend sau de saptamana viitoare.
Kaufland aparține împreună cu Lidl grupului Schwarz și, prin urmare, face parte din cel de-al treilea grup de comerț cu amănuntul alimentar din Germania. Cu o cifră de afaceri de miliarde de euro, această poziție este subliniată. Istoria companiei poate fi urmărită încă din anul 1930. Până în prezent, au fost create foarte multe filiale in strainatete, incepand cu 1998. Acum există filiale în alte țări europene precum Cehia sau Polonia. Retailerul acordă o mare importanță unei calități înalte a formării profesionale și oferă tinerilor o gamă largă de oportunități și posibilități de avansare.


Kaufland – Oferte actuale în pliant


Pliantul Kaufland este plin de promoții și oferte speciale. De asemenea, în broșura există adesea reduceri la produsele din categoria marca proprie.
Astfel avem Countryside, Hip & Hopps, Kidland, Kuniboo, My Project sau Oyanda.

magazine Kaufland RomaniaCa lanț de retail alimentar, Kaufland se caracterizează printr-o gamă echilibrată, un raport excelent calitate-preț, oferte foarte bune și un nivel ridicat de angajament în afara activității de zi cu zi a unei companii de retail. Departamentele de produse proaspete, piețele spațioase și ordonate și produsele de la furnizori regionali completează experiența pozitivă de cumpărături. Prin urmare, este util să răsfoiți în mod regulat oferta Kaufland online și să căutați oferta zilei in pliantul de azi, mai ales că există adesea multe reduceri! De parcă nu ar fi suficient, clienții fideli beneficiază de reduceri daca folosesc cardul Kaufland. Clienții primesc reduceri exclusive și alte beneficii grozave. Pentru mai multe detalii puteti accesa si siteul oficial, kaufland.ro.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi