Publicitate
Publicitate

Revista Profi cu oferta TV

Catalog Profi
oferta Profi
24.01.2024 - 06.02.2024In oferta si in catalog Profi nou puteti vedea ultimele promotii si reduceri de preturi ce sunt disponibile astazi in magazinele din Romania.
logo profiCele mai atractive sunt ofertele ce beneficiaza si de reduceri suplimentare bazate pe cupoanele din revista, cupoane ce pot fi decupate din paginile brosurii si aduse la casa de marcat la cumparaturile ulterioare pentru a beneficia de extra discount.
Reducerile de azi le puteti vizualiza foarte usor in ultimul catalogul online Profi de azi, aici pe site. Asa sunteti mereu informat atunci cand apare o noua oferta.
Publicitate


Magazine Profi Super in Romania

Profi isi incepe aventura pe piata din Romania in Timisoara in anul 2000, acolo unde deschide primul magazin iar de atunci este intr-o continua extindere. In prezent a devenit cel mai mare angajator privat din Romania cu o rata de peste 2000 de noi angajari in fiecare an datorita deschiderii noilor magazine in ritm accelerat. In prezent sunt peste 1600 deschise in toata Romania devenind primul retailer alimentar ce depaseste numarul de 1000 de locatii. Cele mai multe magazine Profi Super sunt in Bucuresti, asa cum era si de asteptat, cu peste 70 de unitati in oras si imprejurimi.

Profilul acestor magazine se muleaza dupa cererea fiecarei localitati si a fiecare zone in care se afla.
Astfel avem trei concepte de magazine Profi:
Supermarket Profi - magazin cu cea mai mare suprafata si cu cea mai variata oferta de produse care au preturi atractive
Profi Loco - magazin se ce adreseaza in special celor din afara marilor aglomerari urbane si are in oferta mai multe produse din zona respectiva
Profi City - magazin de mici dimensiuni cu preturi bune ce se doreste a fi locul de cumparaturi pentru cei grabiti sau care au nevoie de anumite produse de baza, locatie de genul "magazinul de la coltul blocului"


Azi la Profi, revista cu oferte si cupoane

revista Profi cu oferte de aziPromotiile apar frecvent iar daca doriti sa fiti la curent cu acestea ar fi bine sa urmariti cel mai nou catalog Profi online cu oferta de azi. In paginile acestuia sunt evidentiate cele mai bune produse la care sunt cele mai mari reduceri de pret. Produse alimentare de la producatori locali, oferte la carne de porc sau de pui, reduceri la ulei de floarea soarelui sau la zahar ori alte articole cu preturi atractive.
Pe langa acestea, paginile din revista Profi de azi contin si cupoane pe care le puteti folosi pentru a beneficia de extra reduceri la cumparaturile viitoare. Aceasta o puteti primi la casa de marcat.
Cupoane Profi pot fi decupate din revista si folosite la cumparaturile ulterioare. Mai multe cupoane inseamna mai multe reduceri la produsele selectate. In paginile unei astfel de brosuri am avut asa:

cupoane Profi la muschiulet de porc - cu acest cupon beneficiati de reducere de pret de 41%
cupoane Profi la cascaval - cu acest cupon faceti o economie de 27% din pretul normal
cupoane Profi la Pepsi - acest cupon ofera o extra reducere de pret de 30% in limita stocului disponibil.


Aplicatia Profi cu reduceri, beneficii si oferte


Pe langa clasicul catalog Profi Super sau Loco nou ce poate fi gasit in magazine sau prin brosura online ce poate fi citita pe calculator sau telefon, mai este o posibilitate de a vedea ultimele oferte disponibile azi.
Aceasta este aplicatia Profi in care sunt evidentiate cele mai bune oferte de azi. Pe langa acestea, in aplicatie se mai pot accesa si jocuri sau promotii la care puteti castiga anumite produse.
Beneficille pe care le puteti avea daca instalati aplicatia Profi:

Oferte de pret - vedeti imediat la ce produse sunt oferte in aplicatie si ce preturi speciale sunt la articolele preferate.
Puncte bonus la cumparaturi - cu aplicatia Profi activata, la fiecare cumparatura poti acumula puncte bonus pe care le poti folosi la urmatoarea sesiune de cumparaturi
Jocuri cu premii - in aceasta aplicatie Profi activeaza jocurile saptamanale in care poti castiga produse pe care apoi le poti ridica din orice magazin atunci cand prezentati aplicatia.


Catalog Profi Super, Loco, City cu oferta de azi la TV


In cel mai nou catalog Profi Super sunt evidentiate cele mai bune oferte la produsele ce se pot gasi in magazine.
In paginile revistei si in aplicatia de mobil sunt listate de asemenea si promotiile la articolele cele mai populare, printre acestea enumerandu-se uleiul de florea soarelui, zaharul, faina sau mascarpone.
Fiecare magazin isi are publicul tinta, astfel in catalogul Profi Super sunt afisate cele mai multe produse, in oferta Profi Loco sunt evidentiate mai multe produse de la producatorii locali iar in revista Profi City sunt prezentate promotii la articole de baza si produse de uz general.
Pe site-ul oficial puteti vedea mai multe detalii despre companie.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi