Publicitate
Publicitate

Obțineți cele mai bune oferte la supermarket

Catalog online cu oferte

Există mai multe moduri de a economisi bani la supermarket și fiecare are propriul său set de beneficii. Iată șase sfaturi despre cum să obțineți cele mai bune oferte la produse alimentare:
- Cumpărați online. Multe supermarketuri oferă cataloage online și oferte speciale pe care le puteți accesa prin site-urile lor. Un astfel de pliant este si catalog Kaufland nou, ce prezinta cele mai noi promotii din magazinele Kaufland din Romania.
- Verificați pliantele din magazine pentru ofertele speciale din magazin. Nu toate magazinele postează aceste fluturași pe fiecare culoar, dar merită de obicei verificate dacă există ceva specific pe care îl cauți (cum ar fi produsele fără gluten).
- Înscrieți-vă pentru notificări prin e-mail de la lanțul dvs. de alimente preferat, fie ca este vorba de Carrefour, Kaufland, Cora sau Lidl. Aceștia pot trimite ocazional e-mailuri cu actualizări despre articolele de reducere sau articole noi din meniu, așa că merită întotdeauna să vă verificați căsuța de e-mail!
- Obțineți recomandări personalizate bazate pe ceea ce cumpărați deja de la ei. Supermarketurile urmăresc adesea ce articole cumpără cel mai frecvent clienții și apoi sugerează articole similare.
- Inscrieți-vă intr-un club sau asociație. Aceste grupuri au adesea reduceri exclusive pe care nu le puteți găsi în altă parte.
Aceste sfaturi ar trebui să vă ajute să nu rămâneți fără alimente în timpul călătoriei săptămânale la magazin și să ajungeți să cheltuiți mai mult decât este necesar!

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi