Publicitate
Publicitate

Catalog Auchan oferta de astazi

Catalog Auchan
oferta Auchan
14.02.2024 - 27.02.2024Catalogul cu oferte Auchan este o resursă valoroasă pentru cei care doresc să economisească la cumpărături. În fiecare săptămână, Auchan publică un catalog cu oferte care conține sute de produse cu prețuri reduse. Acestea includ alimente, produse de igienă personală, articole pentru casă și grădinărit, electronice și multe altele.

Catalogul cu oferte Auchan poate fi accesat online sau prin intermediul aplicației mobile Auchan. Acesta este actualizat în mod regulat, astfel încât clienții pot fi siguri că vor găsi cele mai noi și mai bune oferte disponibile. Mai mult decât atât, Auchan oferă promoții speciale și discounturi suplimentare pentru clienții care folosesc cardul lor de fidelitate.
Publicitate


Scurta istorie a grupului Auchan

logo auchanIn anul 1961, in Franta, omul de afaceri Gerard Mulliez a infiintat primul magazin Auchan, inspirat de discutiile cu fondatorii altui brand de succes, Carrefour.
Francezii intra pe piata din Romania in anul 2005 intr-un parteneriat cu cei care au adus in tara si alt hypermarket, Cora. In anul 2008 preia actiunile celorlalti parteneri si devine actionar majoritar.
In 2012, Auchan Romania achizitioneaza lantul de hipermarketuri Real, insumand 24 de locatii din toata tara, devenind astfel un jucator important in comertul din Romania.
In filozofia grupului francez, conceptul de reduceri importante la toate produsele au facut ca brandul sa creasca in preferintele cumparatorilor romani. Acest lucru ii face sa caute aceste reduceri intr-un catalog Auchan online.

Cum poti sa cumperi din catalogul online de la Auchan

Spuneti la revedere cozilor lungi de la magazinul alimentar si la supermarket si, de asemenea, timpului pierdut in traficul aglomerat in drum spre hipermarket. Comandati alimente online la Auchan! Este mai sigur, mai usor si mai convenabil, in plus economisesti timp, efort, bani si energie.
Vazand trendul ascendent al cumparaturilor in mediul virtual, brandul s-a adaptat rapid si a deschis un magazin online unde isi prezinta cele mai noi oferte de produse.
Înainte de a începe să cumpărați alimente informati-va despre procesul de comandare, transportul și reducerile oferite in noul catalog online Auchan și vedeți dacă au si livrare la domiciliu.

Pentru a usura viata clientilor sai, magazinul pune la dispoziti trei modalitati de a ridica comanda data online. Poti face acest lucru prin:
- clic & collect - sunt zone disponibile in toate magazinele din Romania de unde iti poti ridica cumparaturile in ziua si ora specificata chiar de tine in momentul plasarii comenzii
- livrare la domicliul clientului- Auchan ofera serviciul de livrare la domiciliu a comenzilor plasate online, taxa de transport fiind in general de 15 lei, fiind cateva diferente in functie de tipul si greutatea produselor
- ridicare personala din drive Ploiesti - pentru locuitorii Ploiestiului sau pentru cei aflati in tranzit prin acea zona, se pot ridica produsele comandate din oferta Auchan online si din parcarea magazinului din Ploiesti.
Gama de produse este destul de cuprinzatoare pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Partea si mai buna este ca sunt mereu active diferite promotii la foarte multe articole prezentate in revista. De aceea este bine sa verificati ori de cate ori aveti ocazia ultimele oferte Auchan disponibile. Aici veti vedea la ce articole se aplica reducerile cele mai mari.

Oferta de produse Auchan cu reducere


In fiecare magazin din Romania sunt disponibile la raft o gama larga de produse pe care le puteti gasi si in paginile celei mai noi reviste dar si in ultimul catalog Auchan.
Aceste produse sunt de calitate superioara iar printre cele mai populare reduceri sunt cele la articole pentru casa, produse de infrumusetare, articole de voiaj, etc.

- Gama Cosmia

Aici gasim cosmetice pentru toata familia, de la cele de dama si barbati pana la cele pentru copii. Produsele de infrumusetare pentru femei sunt foarte apreciate de catre clientele magazinelor.

- Gama Inextenso

Aici sunt disponibile o varietate mare de produse textile pentru femei, copii si barbati. Calitatea acestora este superioara, in pofida preturilor mai mult dacat accesibile, acest fapt ducand la o mare atractie a clientilor catre acest segment, de imbracaminte Inextenso de la Auchan.

- Gama Qilive

Cand vine vorba de oferta la electrocasnice si electronice, gama Qilive este locul de destinatie pentru clientii in cautare de tehnologie. Cele mai noi produse sunt disponibile la preturi foarte atractive, calitatea si inovatia acestora fiind superioare. Oferta de telefoane sau de tablete Auchan este prezenta in catalogul online de saptamana aceasta.
In gama Qilive se gasesc electrocasnice mari (masini de spalat, frigidere, aparate de aer conditionat), electrocasnice de mici dimensiuni (cafetiere, blendere, ondulatoare de par} dar si foarte multe telefoane si tablete.

Pentru cele mai noi oferte poti vedea ultimul catalog Auchan online, valabil in aceasta saptamana. Aici sunt prezentate cele mai bune oferte cu reducerile si promotiile active in magazinele din Romania.
Mai multe detalii puteti afla direct de pe site-ul oficial, www.auchan.ro.

catalog Auchan online cu oferta de saptamana aceasta

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi