Publicitate
Publicitate

Program si oferta Carrefour ParkLake IOR

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Vezi ce reduceri si promotii sunt disponibile in nou catalog Carrefour Park Lake Bucuresti.
Ultimul hipermarket deschis in 2016, Park Lake se afla in vecinatatea parcului IOR si este cel de-al 11-lea magazin din Bucuresti si al 30lea din Romania.
Cu o suprafata de vanzare este 7800 metri patrati, peste 2500 locuri de parcare si 350 de angajati la dispozitia clientilor, noua locatie vine cu un nou concept in prezentarea si comercializarea produselor sale.
Beneficiind de o locatie cu un vad bun, asigurat de mall-ul ParkLake, hypermarketul profita din plin de acest aspect, noua oferta pe care o prezinta clientilor fiind foarte variata.

La acest lucru contribuie si suprafata mare de expunere, fiind printre cele mai mari magazine din Bucuresti, aici ajungand o serie de mijloace de transport pentru clienti.
Raioanele sunt bine aprovizionate cu produse de import dar si de la producatorii locali pe care ii sprijina prin oferirea de facilitati importante.
Oferta care este prezenta in cel mai nou catalog Carrefour se schimba in functie de sezon dar si de  diverse evenimente care au loc in oras sau la nivel national, promotii find active in zilele importante ale anului.
Publicitate


Program Carrefour Park Lake contact

Orarul magazinului din IOR este de dimineata de la ora 8:00 pana seara la ora 22:00, de luni pana duminica.
Cu o gama variata de produse aflate la vanzare dar si cu acest program, Carrefour Park Lake, hipermarketul din parcul IOR este un loc unde se pot face lejer cumparaturi.
Magazin gigant cu preturi surprinzator de rezonabile cu practic tot ceea ce doresti, unde mai pui ca este situat si in cel mai frumos mall din Bucuresti.
Un client al magazinului a spus ca aici gaseste o gama variata de produse dar cu preturi ceva mai mari.

In diferitele raioane din cadrul magazinului, articolele sunt prezentate in asa fel incat sunt foarte usor observabile.
Zona de electronice se bucura de spatiu suficient pentru expunerea oferta televizoare Carrefour, modelele de televizoare Samsung, Sony sau LG fiind foarte cautate in aceasta perioada. In catalogul online sunt evidentiate doar o mica parte din produsele expuse la raft, de aceea e bine sa facem si o vizita in magazinul fizic.
In zona de combine audio sau zona de IT sunt prezentate ultimele modele de laptopuri si calculatoare dar si imprimante sau accesorii pentru birou - mouse, tastatura sau boxe audio.
La fel, in zona de produse electrocasnice sunt prezentate promotiile la frigidere, la masini de spalat rufe sau masini de spalat vase, pe langa oferta la aspiratoare Carrefour.
In raionul de carne sunt prezentate promotiile cu reduceri la carne de pui, porc sau vita dar si o gama larga de mezeluri.

Adresa Carrefour Park Lake contact si mijloace de transport

Strada Liviu Rebreanu 4, telefon contact: 0374.853.700
Magazinul se afla la nivelul -2 in incinta mallului cu acelasi nume.

Cum ajungem la magazin - Transport Carrefour ParkLake

Mijloace de transport:
Autobuz: 101, 102, 311, 330, 335
Troleibuz: 70, 79
Tramvai: 1, 23, 27
Metrou: M1 si M3, Dristor, Titan, Nicolae Grigorescu
Adresa magazin
Str. Liviu Rebreanu 4
Orar
L - D: 8 - 22
Transport RATB
Autobuz: 102, 102, 311, 330, 335
 
Troleibuz: 70, 79
 
Tramvai: 1, 23, 27
 
Metrou: Dristor, Nicolae Grigorescu, Titan
Parcare gratuita
2500 locuri, primele 2 ore gratuit
Deschidere
Septembrie 2016

Harta Carrefour Bucuresti Park Lake IOR

{google_map}44.420155,26.148736{/google_map}

Oferte in catalogul hipermarket Carrefour Bucuresti Park Lake

Fiind preocupat de protejarea mediului inconjurator, magazinul din Park Lake este dotat cu echipamente si vitrine frigorifice eficiente in privinta consumului de energie electrica.
Deschis relativ curand, hypermarketul din IOR beneficiaza de un design nou, modern, axat pe promovarea si expunerea articolelor din magazin intr-o forma si intr-un concept care sa bucure clientii, facand experienta de cumparaturi una foarte placuta.
Mijloacele de transport ce ajung aici au un program bine stabilit.

magazin Carrefour Park Lake BucurestiIn magazinul din IOR se gasesc oferte foarte atractive la o multime de produse.
- Mobila - in zona de mobilier gasim canapele si fotolii tapitate, mese si scaune pentru casa si gradina, balansoare pentru gradina si birouri pentru calculator.
- Electronice si IT - oferta televizoare LED ieftine Carrefour, sisteme de sunet 5.1, tablete, calculatoare, laptopuri.
- Jucarii - o gama larga de papusi si personaje din desena animate, jocuri pentru copii.
- Electrocasnice - frigidere, aparate de aer conditionat, hote, aragazuri, cuptoare cu microunde, masini de spalat rufe si masina de spalat vase.

In zona departamentului diverse puteti gasi peste 20.000 de articole menite sa satisfaca cele mai exigente si variate cerinte ale pietei.
De cum intrati in magazin, sunteti intampinati de rafturile ce prezinta cele mai noi aparitii in materie de carte, muzica, film, alaturi de titluri consacrate si dintre cele mai bine vandute in intreaga lume.
Departamentul menaj dispune in premiera de o pozitionare foarte avantajoasa in cadrul magazinului. Bazandu-se pe acest aspect va permite o vizualizare dintr-o singura privire a intregii game de produse. Articolele din aceasta zona au o varietate de mare si sunt pentru toate gusturile.

Zona produselor de sezon este extinsa tocmai pentru a putea beneficia de particularitatile specifice, dar fara sa neglijam si celelalte trei mari sezonalitati: inceperea scolii, sezonul de jucarii si decoratiunile pentru Craciun. In catalogul online Park Lake sunt prezentate doar o parte din oferta ce se gaseste in raionul din magazin.
Raionul de textile va pune la dispozitie un ansamblu de cabine de proba spatioase, pentru a avea siguranta ca veti cumpara exact ceea ce vi se potriveste, In plus, va asiguram retusul gratuit pentru tivuri si mansete, pentru ca toate articolele sa va vina perfect.

Aici veti gasi asocieri interesante de materiale, texturi, imprimeuri si accesorii pe masura pentru toate modelel de haine pentru femei si barbati, demonstrand prin colectiile prezentate ca si in acest domeniu exista o moda.
In zona parfumurilor veti gasi un spatiu special amenajat dedicat frumusetii unde veti putea testa o mare parte din produsele expuse aici: rujuri, rimeluri, pudre, parfumuri, toate acestea facand din raionul dedicat frumusetii un adevarat furnicar.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi