Publicitate
Publicitate

Revista Penny market de astazi cu oferta noua

Catalog Penny
oferta Penny
14.02.2024 - 20.02.2024Penny logoCel mai nou catalog Penny online de azi este acum disponibil si se poate vedea in paginile urmatoare.
In ultimul pliant Penny sunt evidentiate cele mai atractive promotii la produsele alimentare si nealimentare.
Printre cele mai cautate articole in magazine se numara carnea de pui, vita sau porc (cu un pret la carne de porc Penny foarte bun), produse pentru bucatrie cum ar fi zahar, ulei, malai (cu un pret la zahar foarte avantajos). Si pretul la ulei de floarea soarelui este unul foarte bun comparativ cu alte magazine.
In cele mai noi reviste Market sunt prezentate si alte promotii cum ar fi la televizoare Penny, jucarii Lego, si la multe alte produse printre care cafea, ciocolata sau inghetata.
Publicitate


Revista Penny actuala cu reduceri si promotii

Penny Romania face parte din Rewe Group, un retailer in domeniul alimentar ce a cunoscut succesul  in Germania, unde a fost infiintata in 1927.
In Romania si-a inceput activitatea in anul 2005 cand s-a deschis primul magazin Penny Market. De atunci, compania este in continua expansiune, avand in momentul actual peste 300 de magazine in toata tara.
In urma succesului pe care l-a avut in ultimii ani, firma doreste sa ajunga pana in anul 2029 la peste 600 de magazine in Romania si astfel sa ofere mai multe locuri de munca fata de cat ofera in prezent, cand are peste 5500 de angajati.
De aceea vor fi mai multe angajari la Penny, odata cu cresterea numarului de magazine din Romania.

In catalogul cu oferta Penny de azi se pot gasi referiri la televizoare Nei, LG si Vortex, dar si la produse alimentare cum ar fi carne de porc, ciocolata, inghetata sau jucarii Lego pentru cei mici.
In ultima revista sunt informatii despre promotiile din magazine de la alimente dar si despre articolele pentru casa si gradina sau altele non food.

In aceasta saptamana se pot face cumparaturi din magazinele din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Oradea, Baia Mare sau se poate urmari pe internet ultimul catalog online Penny Market.

Magazine Penny Market in Romania


In tara sunt in prezent peste 300 de magazine in foarte multe judete, cele mai multe din acestea fiind in Bucuresti. Magazinele sunt bine aprovizionate din cele patru centre logistice care se gasesc in judetele Ilfov (Stefanestii de Jos), Bacau (Bacau), Cluj (Turda) si Dolj (Filiasi).
De aici marfa este preluata si distribuita catre toate magazinele din orasele si localitatile din zonele respective.
Pe langa expunerea pe care o au in magazinele Penny din Romania, produsele sunt prezentate clientilor si prin pliantele si revistele distribuite prin metoda clasica, tiparite pe hartie, sau digital sub forma unui catalog Penny online ce poate fi studiat pe calculator, laptop sau pe telefon.
O alta metoda de promovare este cea a reclamelor la televizor, radio sau publicitate pe internet.


Catalogul cu oferta online Penny de astazi


Brosura actuala aduce in atentia posibililor clienti cele mai noi promotii si reduceri la produsele disponibile pe rafturile magazinelor.
Varietatea acestora nu este la fel de mare ca a celor ce se gasesc in magazinele Carrefour sau Kaufland dar sunt suficiente pentru a asigura o aprovizionare adecvata cu produse de baza pentru oamenii ce isi fac cumparaturile aici.
Dupa ce acestia rasfoiesc ultimul catalog Penny online pot merge in magazine sa isi faca cumparaturile pregatite inainte. In paginile revistei sunt foarte multe articole care prezinta interes pentru clientii supermarketului.

De multe ori se intampla sa nu stim exact ce sa gatim sau ce desert sa pregatim pentru cei dragi. Aici vine in ajutorul nostru cea mai noua revista Penny, in paginile careia putem vedea retete la numeroase preparate gustoase sau la prajituri si torturi delicioase. La realizarea acestora contribuie si ingredientele de calitate pe care le putem cumpara din magazinele din orasul nostru.

catalog penny marketPe langa satisfactia pregatirii unei mese gustoase sau a unor deserturi delicioase, la Penny mai beneficiati si de preturi mici la foarte multe articole.
La multe produse de baza puteti alege din gama de articole marca proprie ce ofera calitate ridicata la preturi mici.
In pliantul de azi puteti gasi aceste promotii si reduceri la cele mai bune preturi:

  • Mesterul macelar - in sortimentul de carne puteti gasi hamburgeri, mici din carne de porc si vita sau carnati de porc in mat de oaie
  • Hanul boieresc - aici gasim produse de baza cum ar fi faina, orez sau mustar dar si carne de porc si pui sau mezeluri deosebite ca babic, jambon sau slaninuta de porc
  • Boni - gama de lactate este completa prin oferta de lapte, branza, smantana, iaurt sau kefir
  • Penny - aici, cu articolele proprii este acoperita o mare gama de produse de stricta necesitate cum ar fi alimente de baza, dulciuri si panificatie sau produse pentru casa

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi