Publicitate
Publicitate

Catalog oferte Kaufland Cluj
Manastur, Marasti, Intre Lacuri, Gheorgheni

Catalog Kaufland
kaufland
17.04.2024 - 23.04.2024kaufland logoÎn Cluj Napoca există patru locații Kaufland deschise și pregătite să ofere clienților produse proaspete, precum carne de porc, vită și pui, precum și vânzări frecvente cu preturi mici.
Consultați ofertele pe care Kaufland Cluj le oferă la locațiile sale din Manastur, Marasti, Intre Lacuri si Gheorgheni.
Puteti vedea ofertele pentru carne de porc, zahar, ulei sau alte articole in cea mai recenta revista si in noul catalog cu oferte Kaufland Cluj Manastur si Marasti.
Puteți folosi serviciile de livrare la domiciliu de la Kaufland Gheorgheni si Intre Lacuri pe lângă faptul că vă bucurați de mâncarea delicioasă pregatita direct de pe grătarul de la raionul grill.
Publicitate


Program Kaufland Cluj

Kaufland Manastur

magazin Kaufland Cluj Manastur
Adresa Kaufland Manastur
Soseaua Campului nr. 9-19
Program Kaufland Manastur orar
L - S: 7:00 - 22:00
D: 8:00 - 20:00
Transport
Autobuz: 1, 6, 7, 9, 19

Harta Kaufland Cluj Manastur

{google_map}46.75935, 23.56428{/google_map}

Acest magazin ofera un program Kaufland Cluj Manastur extrem de adaptabil. Este accesibil de luni până duminică de la 07:00 la 22:00. Programul, însă, se poate modifica în funcție de perioada anului și poate fi prelungit cu ocazii speciale sau în timpul vacanțelor. Dacă nu puteți vizita Manastur, puteți comanda în continuare lucruri online oricând doriți și le puteți avea aduse direct la ușă folosind serviciul de livrare la domiciliu.

Catalog oferta Kaufland Cluj si revista online

Puteți face cumpărături în Cluj Napoca într-un mod foarte simplu și profitați de reduceri uriașe de preț. Există numeroase oferte speciale la multe lucruri, de la alimente până la articole pentru casă sau pentru mașină, printre ofertele curente. Aceste promoții pot fi găsite în noul catalog Kaufland Cluj cu oferte noi, fie în format tipărit, in revista fizica, fie online in pliantul actual. Alternativ, puteți aștepta până la oferta de weekend Kaufland Cluj, când sunt și mai multe atracții în revistă care sunt accesibile online sau în magazine, cu reduceri și mai mari dacă folosiți cardul Kaufland Card pentru achiziție. Atât ofertele de luni, cât și cele de marți conțin reduceri semnificative de preț.
Cu ajutorul acestuia, puteți obține avantaje suplimentare față de cele care sunt deja pe raft. Este doar un alt motiv pentru a obține un card Kaufland pentru economii suplimentare.

Găsirea celor mai bune oferte Kaufland Cluj în revista online este o metodă excelentă de a cumpăra lucruri de înaltă calitate pentru mai puțini bani. Aflați cât mai multe despre lucrurile pe care doriți să le cumpărați. Pentru a vă face o idee mai bună despre ce ați putea cumpăra, căutați online recenzii și comentarii de la alți clienți. Noul catalog Kaufland cu oferte online este un loc minunat pentru a vedea cele mai bune reduceri. Revista a fost creată special pentru clienții care doresc să facă cele mai mari economii la produsele lor preferate, fie că sunt alimente (carne de porc, ceafa de porc sau fleica, zahăr si ulei sau mezeluri) sau nealimentare (mancare pentru caini la sac de 10 kg, masina de tocat carne electrica, televizoare Kaufland, aspirator, flori).
Următoarea etapă presupune compararea preturilor practicate de alte magazine pentru a identifica cele mai mari oferte online Kaufland Cluj din revistă. Pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte, utilizați instrumente de comparare a prețurilor. Puteți folosi aceste instrumente pentru a găsi produsele care au cele mai multe reduceri și au cele mai bune prețuri.
Oferte similare puteti gasi si la alte magazine din oras, Carrefour Cluj fiind o alternativa foarte buna pentru clientii in cautare de reduceri. Ofertele Carrefour Cluj Napoca din Complexul Vivo dar si ale magazinelor Express care se gasesc in multe locatii din oras sunt foarte atragatoare pentru clienti, preturile oferite de aceste magazine Carrefour din Cluj fiind foarte atractive.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi