Publicitate
Publicitate

Aplicatia Kaufland pe telefon

In acest articol vom vedea ce este aplicatia Kaufland si la ce este ea folositoare si vom afla ce beneficii putem obtine prin programul de fidelizare Kaufland Card.


Ce este aplicatia Kaufland

aplicatia KauflandKaufland este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din Europa, cu peste 1300 de magazine în 7 țări iar pentru a se adapta nevoilor actuale ale clienților săi, a dezvoltat o aplicație mobilă care oferă o experiență de cumpărături mai ușoară și mai convenabilă pentru toți utilizatorii.

Aplicația Kaufland este disponibilă atât pe dispozitive Android, iOS cât și pe terminale Huawei și poate fi descărcată gratuit din Google Play Store, App Store sau App Gallery. Aceasta este ușor de instalat și de utilizat și oferă o multitudine de funcții utile.

Interfața aplicației Kaufland este intuitivă și ușor de navigat, cu multe optiuni utile, cum ar fi K-Scan pentru scanarea produselor si verificarea prețurilor, adăugarea produselor în coșul de cumpărături și vizualizarea ofertelor speciale. De asemenea, utilizatorii pot folosi aplicația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kaufland și pentru a verifica programul acestuia.


Motive pentru care utilizarea aplicației Kaufland este benefică pentru tine:


Economie de timp

Când folosești aplicația Kaufland, poți face cumpărături mai eficient și mai rapid. În loc să parcurgi întregul magazin în căutarea unui anumit produs, poți căuta produsul în aplicație și afla unde se află exact în magazin. În plus, aplicația îți permite să scanezi produsele în timpul cumpărăturilor, astfel încât să poți vedea prețul și informațiile despre produs, fără a fi nevoie să cauți eticheta de preț pe raft.


Reduceri și promoții

Kaufland oferă reduceri și promoții speciale pentru utilizatorii aplicației. Acestea includ promoții personalizate, oferte exclusive și posibilitatea de a câștiga premii prin participarea la concursuri și tombole. Prin intermediul aplicației, poți accesa și cupoanele de reduceri pentru a economisi bani la cumpărături.


Descarca aplicatia Kaufland si inregistreaza-te


Cum descarci aplicatia Kaufland

descarca aplicatia Kaufland Card
Descărcarea aplicației Kaufland este un proces simplu și rapid, care îți poate aduce multe beneficii. Această aplicație este disponibilă pe Google Play Store, App Store sau App Gallery astfel încât utilizatorii de telefoane Android, iPhone sau Huawei pot să o descarce și să o instaleze cu ușurință. După instalare, este necesar să te înregistrezi în aplicație pentru a începe să beneficiezi de toate funcționalitățile sale. Prin intermediul acestei aplicații, poți să-ți gestionezi cardul de loialitate, să descoperi oferte personalizate, să fii la curent cu cele mai noi promoții și să plasezi comenzi online.

Aici gasiti linkurile pentru descarcare:
Link aplicatie Android - Google Play
Link aplicatie iOS - App Store
Link aplicatie Huawei - App Gallery


Cum te inregistrezi in aplicatia Kaufland

Pentru a beneficia de avantajele oferite de Kaufland Card, poți alege între varianta digitală sau cea fizică. Dacă preferi să ai cardul digital, trebuie să descarci aplicația "Kaufland - Oferte și noutăți" din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. După ce ai instalat aplicația, accesează meniul de loialitate Kaufland Card și urmează pașii de înregistrare. Este necesar să introduci datele personale și să confirmi adresa de e-mail sau numărul de telefon.
Dacă preferi varianta fizică, poți ridica un card de la biroul informații din orice magazin Kaufland și urma pașii de înregistrare pe tableta specială de la birou. Pentru ambele variante, este necesar să ai vârsta de minim 16 ani și să furnizezi informații personale corecte.


Functionalitatile din noua aplicatie Kaufland

K-Scan

Ce este K-Scan și cum funcționează? K-Scan este o funcție disponibilă în aplicația Kaufland, care îți permite să scanezi produsele pe măsură ce le adaugi în cărucior. Astfel, poți evita așteptarea la casa de marcat și să plătești mai rapid. În plus, la casele express, nu trebuie să scanezi produsele și nici să le mai pui pe banda, ci doar să plătești, ele au fost deja inregistrate in aplicatie. Cu K-Scan, experiența ta de cumpărături poate fi mult mai rapidă și mai eficientă, economisindu-ți timp prețios.


Oferte in timp real si alarme pentru acestea

Pentru că în multitudinea de oferte disponibile în aplicația Kaufland este posibil să ratezi unele dintre cele care te-ar interesa mai mult, este acum disponibila funcția de Alarme de oferte. Această caracteristică îți permite să configurezi o alertă pentru produsele preferate, astfel încât să fii notificat de fiecare dată când sunt incluse în oferta Kaufland de saptamana asta. Pentru a utiliza această funcție, este necesar să ai un cont de utilizator si astfel nu vei mai rata nicio ofertă importantă pentru tine și vei putea economisi bani la cumpărături.


Creare si gestionare liste de cumparaturi

Cu ajutorul aplicatiei Kaufland, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la hârtiuțele cu listele de cumpărături pe care le scrii acasa si mergi cu ele prin magazin. Funcția de listă de cumpărături îți permite să deschizi simultan mai multe liste, astfel încât să poți face cumpărăturile pentru mai multe evenimente sau nevoi în același timp. În plus, poți să modifici cantitățile pe care vrei sa le cumperi sau să bifezi produsele pe măsură ce le pui in carucior, astfel încât să fii mereu organizat și să nu uiți nimic. Aplicația Kaufland Card are chiar și un asistent de cumpărături, care îți poate sugera produse și te poate ajuta să găsești cele mai bune oferte sau ingrediente pentru rețetele tale preferate. Cu ajutorul tehnologiei, lista de cumpărături nu mai este o corvoadă, ci un instrument util și ușor de utilizat.


Beneficiile utilizarii aplicatiei Kaufland

Promotii exclusive daca ai Kaufland Card

Există o mulțime de avantaje pe care le poți obține dacă te înscrii în programul de loialitate Kaufland Card. Pe lângă faptul că vei avea acces la promoții speciale destinate exclusiv utilizatorilor Kaufland Card, indiferent dacă optezi pentru formatul digital în aplicația mobilă Kaufland sau formatul fizic, te vei bucura și de alte beneficii.


Obtii stele digitale pe care le poti folosi la cumparaturi

Dacă alegi să folosești Kaufland Card-ul digital în aplicația mobilă, poți colecta automat stele digitale la fiecare cumpărătură pe care o faci. Este suficient să folosești cardul la casa de marcat, iar pentru fiecare 50 de lei cheltuiți pe un bon fiscal, primești o stea digitală. Aceste stele digitale pot fi apoi utilizate pentru a cumpăra produse la prețuri avantajoase sau pentru a beneficia de alte promoții.


Oferte personalizate special pentru tine

De asemenea, dacă ai Kaufland Card digital în aplicația mobilă "Kaufland - Oferte și noutăți", vei avea acces la promoții individualizate, special create pentru tine, în funcție de istoricul tău de cumpărături. Acest lucru înseamnă că vei primi promoții personalizate la produsele pe care le cumperi frecvent sau la produse similare, astfel încât să te bucuri de reduceri și mai mari și de beneficii suplimentare.


Sfaturi pentru utilizarea optima a aplicatiei Kaufland

Iată câteva sfaturi utile pentru utilizarea optimă a aplicației:
aplicatia Kaufland pentru telefon

  1. Descarcă aplicația și creează un cont de utilizator pentru a beneficia de toate funcționalitățile oferite.

  2. Explorează meniul principal al aplicației și descoperă toate categoriile disponibile, inclusiv secțiunile de oferte, noutăți, rețete și lista de cumpărături.

  3. Folosește funcția de căutare pentru a găsi rapid produsele de care ai nevoie. Poți căuta după nume, categorie, brand sau cuvinte cheie.

  4. Adaugă produse în lista de cumpărături direct din aplicație și asigură-te că ai mereu lista actualizată atunci când mergi la cumpărături.

  5. Folosește funcția de scanare a produselor pentru a verifica rapid prețurile și ofertele disponibile în magazin.

  6. Folosește funcția de alarmă pentru a fi notificat atunci când produsele preferate sunt în ofertă.

  7. Urmărește secțiunea de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai recente produse și oferte disponibile.

  8. Descoperă rețetele disponibile în aplicație și adaugă ingredientele necesare direct în lista de cumpărături.

  9. Verifică istoricul cumpărăturilor pentru a vedea cât ai cheltuit și pentru a urmări evoluția punctelor acumulate cu Kaufland Card.

  10. Asigură-te că ai versiunea cea mai recentă a aplicației pentru a beneficia de toate funcționalitățile noi și pentru a evita problemele de compatibilitate.


Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi