Publicitate
Publicitate

Scutece Huggies Carrefour - Pampersi si scutece Carrefour

Catalog Carrefour alimentar
oferta Carrefour alimentar
17.04.2024 - 28.04.2024


Catalog Carrefour nealimentar
oferta Carrefour nealimentar
17.04.2024 - 07.05.2024


Catalog Carrefour special
oferta Carrefour special
15.03.2023 - 18.05.2023


Catalog       Carrefour TEX
oferta Carrefour TEX
22.03.2023 - 18.04.2023Promotii si oferte la scutecele Pamapers Carrefour ieftine
Relația mea cu scutecele a început imediat după ce s-au născut gemenii mei. În câteva luni, încercasem majoritatea mărcilor disponibile pe piață. La început, chiar nu mi-a păsat de calitate sau capacitate, mi-am dorit doar volumul - sa fie multe; în fiecare zi, doi bebeluși ar putea consuma cu ușurință cinci scutece Pampers Carrefour fiecare. Pentru o scurtă clipă m-am gândit să folosesc scutece de pânză în locul celor de unică folosință. După ce mi-am cântărit opțiunile, mi-am dat seama că scutecele de pânză nu erau atât de convenabile, cât erau mai ieftine. Aș avea literalmente nevoie să angajez un curățător cu normă întreagă pentru spălarea scutecelor de pânză.

Pentru orice părinte, descoperirea a ceea ce funcționează pentru tine și copilul tău este o intreaga aventura. Scutecele de unică folosință sunt foarte convenabile, dar pot fi costisitoare. Idea este sa obtii maximul pentru banii cheltuiti. De aceea, un scutec Carrefour ieftin este varianta ideala cand vine vorba de cumparaturi. Această recenzie analizează toate elementele vitale de luat în considerare, astfel încât să puteți decide care marca de scutece chilotel este cea mai bună pentru dvs. 
Publicitate


Cum să identifici cele mai bune scutece Carrefour: Huggies, Pampers, Lupilu


In oferta de scutece Carrefour sunt Pampers, Huggies, Carrefour Baby, Bambo Nature, Lupilu, fiecare cu brand cu designul si avantajele sale. De la cele mai mici, scutecele Pampers nr. 1 pana la cele mari, Pampers nr. 7, fiecare trebuie sa se potriveasca nevoilor copilului.
Principalul aspect este confortul. Copilul tău este fericit și confortabil cu scutecul Carrefour Huggies? Pentru a identifica confortul, trebuie să existe caracteristicile de mai jos.
Pampers Carrefour Huggies

- Potrivire si prindere

Talia și picioarele trebuie să se potrivească corect. De obicei, multe mărci printre care Pampers si scutece Huggies Carrefour vor avea un mecanism elastic pentru aceasta. În acest scop, scutecul chilotel ar trebui să contureze corpul în mod corespunzător. Alegerea marimii potrivite va oferi bebelusului tau confortul potrivit. Un scutec ar trebui să vină și cu elemente de fixare care nu își pierd ușor adezivitatea. Elementele de fixare cu velcro sunt superioare.

- Loțiune și parfum

Multe scutece Carrefour Huggies, Pampers, Bambo Nature sau Lupilu vin cu o loțiune sau gel de căptușeală. Acest lucru funcționează pentru a hidrata pielea sensibilă a bebelușului iar parfumul este menit să ofere un aspect proaspăt zonei scutecului. Mirosurile nu sunt cu adevărat o cerință, dar pot îmbunătăți experiența scutecului atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Lotiunea sau gelul sunt foarte functionale pentru a spori confortul.

- Indicator de absorbție și umiditate

Capacitatea oricărui scutec este determinată de mecanismul său de absorbție. Căptușeala suplimentară în regiunea scutecului Bambo Nature va ajuta mult pentru a ține la distanță scurgerile. Unele scutece absorb mai bine decât altele. Din experiența mea, mărci precum Bambo Nature, Lupilu, Pampers si Huggies de la Carrefour sunt excelente. Folosirea lor mi-a dat încredere că gemenii mei vor evita scurgerile și murdaria. Un indicator de umiditate vă va arăta când să schimbați scutecul. Părinții ar trebui să schimbe scutecul imediat după acest semnal pentru a evita disconfortul bebelușilor.

- Decupaje pentru nou-născuți

Un decupaj pentru nou-născuți asigură că zona buricului sau a cordonului nu este atinsă. Bontul de vindecare este delicat și folosirea unui scutec special cu această caracteristică ușurează munca. Cu toate acestea, majoritatea mărcilor pot fi pliate în jurul acestei zone pentru a servi aceluiași scop.

- Design și stil

Mărcile de scutece vin în toate modelele, formele și dimensiunile. Alegerea unuia care este elegant îi adaugă personalitate bebelușului tău. Pentru mine ceva îngrijit și compact este ideal. Cu atât de multe opțiuni, ați putea la fel de bine să alegeți una care atrage cel mai mult, chiar și în ceea ce privește designul. Din gama de Pampersi Carrefour si Huggies sigur sunt cateva modele intr-adevar elegante.

- Preț

De multe ori, un scutec de înaltă calitate este sinonim cu scump. Este greu să găsești scutece Pampers ieftine Carrefour și să nu faci compromisuri la calitate. Cu toate acestea, compararea prețurilor vă va ajuta să obțineți cea mai bună ofertă. Nu ar trebui să platiti un pret exagerat de mare pentru o marcă bună de scutece.


Cele mai bune mărci de scutece Carrefour


Scutece Bambo Nature Carrefour

Aceasta este una dintre cele mărcile de scutece pe care le-am folosit pentru copiii mei. Este moale, confortabil și cu o absorbție foarte mare. Oferă protecție toată noaptea, oferind în același timp o absorbție superioară. Este foarte bun pentru a proteja pielea sensibilă. Pentru bebelușii activi, oferă fitness activ cu o talie elastică. După cum am menționat mai sus, scutecele Bambo Nature sunt foarte bune,r edefinesc cu adevărat confortul și îngrijirea. Vine în toate mărimile pentru bebeluși până la copii mici.

Scutece Huggies Carrefour

Acesta este încă un brand de scutece de top. Vine cu o multitudine de funcții pentru o protecție excelentă. Este realizat din bumbac 100% și, prin urmare, este foarte respirabil. Are un buzunar special pentru a face față mizeriei. Miezul are o capacitate de absorbție triplă pentru a bloca umezeala. Urechile sunt frumos modelate cu o protecție dublă împotriva scurgerilor. Din nou, atunci când căutați o protecție superioară, scutecele Huggies Carrefour sunt o achiziție grozavă. Au toate mărimile, de la nou-născuți până la pantaloni scutec. Variații precum Huggies Elite Soft sunt foarte superioare.
 • Huggies Elite Soft nr. 1 - pentru 3-5 kg
 • Huggies Elite Soft nr. 2 - pentru 4-6 kg
 • Huggies Elite Soft nr. 3 - pentru 6-11 kg
 • Huggies Elite Soft nr. 4 - pentru 9-14 kg
 • Huggies Elite Soft nr. 5 - pentru 12-22 kg
 • Huggies pants boy and girl

Scutece Pampers Carrefour

Majoritatea noilor părinți găsesc marca de scutece Pampers înaintea altora. Acesta este într-adevăr un brand popular care vine cu opțiuni excelente pentru toti bebelușii și sunt disponibile in toate mărimile: Pampers Premium Care nr.1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6 sau nr. 7. Principalele caracteristici includ canale suplimentare pentru absorbție, super gel, loțiune pentru copii, material din bumbac moale și indicator de umiditate. De la îngrijirea nou-născuților până la Pampers pants pentru copii activi, acest brand are totul. Pentru mulți părinți acest brand vine la un preț mai mare. În multe privințe, ar putea fi o marcă premium. Am folosit Pampers pentru nou-născuții mei și singura problemă majoră a fost costul. Poate pentru că plăteam prețul dublu pentru gemenii mei. Dacă sunteți în căutarea unei protecție de neegalat, aceasta ar putea fi o achiziție ideală pentru dvs. Scutecele Pampers de la Carrefour nu sunt prea ieftine dar ofera calitate. Una peste alta, acesta este un brand de încredere care a servit multora.
 • Pampers nr. 1 - pentru 2-5 kg
 • Pampers nr. 2 - pentru 4-8 kg
 • Pampers nr. 3 - pentru 6-11 kg
 • Pampers nr. 4 - pentru 9-15 kg
 • Pampers nr. 5 - pentru 12-17 kg
 • Pampers nr. 6 - pentru peste 15 kg

Scutece Carrefour baby

Când chiar aveam nevoie să economisesc bani, am trecut la utilizarea de scutece Carrefour baby pentru copiii mei. Această marcă alternativă mai ieftină isi face loc in oferta Carrefour. Folosirea versiunii mai ieftine a acestui brand a dovedit o absorbție și calitatea generală buna.  Cei care au nevoie cu adevărat de calitate superioară pot alege opțiunea de scutece chilotel Carrefour Baby. Vei plăti ceva mai mult, dar poți stăpâni mai bine scurgerile. Din nou, vine în toate mărimile pentru copilul tău. Când sunteți în căutarea unui scutec mai ieftin, aceasta este cea mai bună alegere. Cu toate acestea, plătiți mai mult pentru a obține o protecție superioară.


Care marca de scutec Carrefour este cea mai buna?


Fiecare părinte trebuie să decidă ce funcționează cel mai bine pentru copilul lui. Costul este într-adevăr un motiv major care nu poate fi trecut cu vederea. Alegerea unui brand care vă oferă calitate înaltă la un preț corect este ideală. Mai presus de toate, nu compromite calitatea pentru scutece ieftine. Utilizarea scutecelor de pânză ar putea contribui în mare măsură la reducerea acestor costuri. Cumpărând pachete mai mari veți economisi bani. De asemenea, fii atent la reduceri și oferte. Încercați diferite mărci și ajungeți la propria concluzie.

Alte oferte din categoria - Supermarket

Alte oferte din categoria - Casa si gradina

Alte oferte din categoria - Haine si pantofi