Oferte aspiratoare Carrefour

Aspirator fara sac, aspirator vertical sau cu spalare si filtrare prin apa


Oferta Carrefour de aspiratoare cu apa, Philips, Samsung, Kirby

Raionul de electrocasnice Carrefour este bine aprovizionat cu diferite modele de aspiratoare, de la cele verticale sau orizontale pana la cele cu spalare cu apa, cu filtru hepa sau cele robot.
Fiind un aparat ce se gaseste in fiecare casa, acesta se numara printre cele mai populare electrocasnice, alaturi de frigider, masina de spalat sau cuptorul cu microunde.
Inventat in 1860, acesta a cunoscut o dezvoltare deosebita, de la primul model care matura praful pana la modelele actuale performante, cum sunt cele de la Samsung, aspiratoarele cu spalare, aparate care combina principala actiune, aceea de a atrage praful cu cea de spalare, facand curatenia o activitate mult mai usoara.
Printre cele mai cautate modele sunt cele cu sac, cele cu filtrare prin apa, cele cu filtru hepa sau cele robot.


Oferta de aspiratoare Carrefour

Fiecare catalog cuprinde o rubrica dedicata electrocasnicelor, printre cele mai cautate aparate fiind din aceasta categorie.
Cele mai populare sunt aspiratoarele cu sac, urmate de cele fara sac, de cele cu filtru hepa, modele cu filtrare prin apa, cu abur sau cele verticale, cu o ergonomie mult imbunatita si diferite accesorii pentru curatenie, printre care si perii pentru suprafete inguste sau tubul telescopic.
Puterea de aspirare este un criteriu prin care se deosebesc modelele din magazin, cele cu putere mare avand avantajul unei aspirari a prafului si murdariei mult mai buna.


Doua intrebari importante de pus atunci cand cumparati un aspirator de la Carrefour sunt: e​ste usor de manevrat si poate elimina cu adevarat praful si murdaria din toate zonele casei mele?
In ofertele de la Carrefour sunt foarte multe modele ce pot fi vazute in catalogul online dar si in magazine.

Vezi oferta valabila in magazinele Carrefour la aspiratoare ieftine

aspiratoare carrefour

Tipuri de aspiratoare

  • aspirator cu spalare: este un model multifunctional ce poate curata covoarele, poate atrage lichide, contine filtru hepa pentru o igiena mult imbunatita, poate functiona cu sac sau fara. La modelele mult mai performante de aspiratoare cu spalare prin injectie si extractie turbina produce un efect puternic de vacuum prin care sunt curatate cu succes covoarele si tapiteriile canapelelor.
  • aspirator fara sac: la acest tip de aparat principala inovatie este ca poate fi folosit fara sac de praf, puterea de atragere a prafului si murdariei nemaifiind astfel diminuata de sacul de panza sau de hartie. Aceste modele fara sac sunt de diferite tipuri si puteri, de la diversi producatori, avantajul celor performante fiind acela ca separa murdaria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor.
  • aspirator cu apa: modelele de acest tip cu filtrare prin apa sunt produse moderne, folosind procedee de filtrare eficiente, combinand modul clasic de aspirare cu cel fara sac. Printre cele mai cautate modele sunt cele de la Zelmer, Daewoo, Bosch, Rowenta, Gorenje sau Electrolux.

Promotii la aspiratoare Carrefour


Apiratoare cu spalare, cu sac, cu filtru hepa: Samsung, Zelmer, Karcher, CleanJet

  • CleanJet CJ930T - model ce poate fi folosit pentru curatat si spalat tapiterii si covoare, cu o putere de 900 Watti, functie de tragere lichide, capacitatea rezervorului fiind de 2,3 litri
  • Samsung 52F0S3R - cu sac, marca Samsung, model clasic cu furtun si tub telescopic, putere 1500 W si capacitate de retinere 2,5 litri
  • Rowenta RO6227EA - fara sac, marca Rowenta, model robust cu putere de 900 W, tub telescopic metalic si functie de strangere automata a cablului de alimentare

Aspiratoare cu apa, cu aburi, verticale: Philips, King, Bosch

  • Hoover Hyp 1630 - puterea de absorbtie a acestui aparat il face deosebit de eficient, motorul de 1600W fiind suficient pentru o curatenie exemplara. Aspiratorul cu filtrare prin apa de la Hoover este un model cu filtru hepa ce asigura o filtrare suplimentara a prafului
  • Totality 2 in 1 SSNV1400 - combinatie eficinta intre aspirator cu abur si mop, modelul este unul puternic, cu 1500W, curatarea facandu-se cu filtru Cyclonic, recipiente de praf si apa de 0,7 litri fiecare, curatare covoare cu abur
  • Philips FC6162/02 - aspirator vertical Philips, cu functie curatare cu apa si curatare praf cu filtru hepa

Ce puteti cumpara in aceasta perioada din magazinele Carrefour din Romania

Alegerea celui mai bun aspirator pentru tine si casa ta inseamna sa te gandesti la mai multe aspecte. Luati in considerare ce suprafete veti curata, modul in care este amenajata casa dvs. si cat timp aveti pentru curatare.
Daca doriti un aparat versatil si accesibil - nimic fantezist, dar ceva sigur de solid - cautati un aspirator vertical fara sac, care nu costa foarte mult. Va functiona bine pentru majoritatea oamenilor din majoritatea caselor. Dar daca sunteti in cautarea a ceva diferit puteti gasi unele verticale fara fir cu rezervor incapator, pana la cele manuale ieftine si chiar roboti - pentru toate tipurile de case.

Cele mai bune modele fara sac, accesibile, functioneaza bine cu aproape orice tip de resturi aspirabile (inclusiv parul de animale de companie) si tipul podelei (inclusiv cele mai multe covoare, parchet, gresie sau orice altceva). Si ar trebui sa dureze cel putin cinci ani fara o intretinere prea mare (nu sunt necesare curele noi) si cu costuri minime (filtrele sunt lavabile, iar acestea nu au nevoie de sac de praf).

Pe cele mai frecvente tipuri de pardoseala (cum ar fi mocheta si cele mai multe podele simple), modelele de aspiratoare ieftine de la Carrefour functioneaza aproape la fel de bine ca si cele mai puternice si scumpe. Desi nu sunt la fel de convenabile ca modelele fara fir, costa mai putin si, de obicei, curata mai bine

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2020-12-28 - 2021-01-06
Valabilitate oferta
2020-12-10 - 2021-01-06
   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31

Ofertele Auchan valabile acum

Catalog Auchan
oferta Auchan
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31