Publicitate
Publicitate

Oferte aragaze Carrefour

Aragaz electric Carrefour sau pe gaz. Care este mai bun?


aragaz Carrefour BekoAlegerea între un aragaz Carrefour electric sau pe gaz poate fi puțin confuza, acest lucru este valabil mai ales atunci cand cumpărați primul aragaz si nu aveti experiență cu acestea. Aproape toată lumea în zilele noastre are multă experiență în ceea ce privește gătitul și, ca urmare, avem de obicei o opinie inițială în ceea ce privește dacă gazul sau electricul este mai bun, dar aceste opinii pot fi uneori părtinitoare pur și simplu pentru că de obicei alegem ceea ce știm.
În acest articol, sper să vă ofer câteva lucruri importante de luat în considerare atunci când faceți achiziția tinand cont ca pe piata sunt foarte multe aragazuri Beko, Arctic, Zanussi sau Electrolux.
Publicitate


Caracteristici ale aragazelor electrice si a celor pe gaz


În primul rând, când vine vorba de costuri, veți descoperi că funcționarea unui aragaz Carrefour cu gaz este mai ieftină decât funcționarea echivalentelor electrice. De fapt, o mașină de gătit pe gaz poate fi de până la 3 ori mai ieftină, ceea ce ar putea economisi destui bani în fiecare an.
Când vine vorba de aragazul pe gaz veți descoperi de asemenea că obțineți căldură instantanee, în loc să așteptați ca plitele electrice să ajungă la temperatura potrivită de gătit.
Deși acestea sunt două puncte pozitive foarte mari, există și câteva aspecte negative pe care trebuie să le luați în considerare.
Publicitate


Primul dintre acestea este că un aragaz ieftin pe gaz nu va oferi o temperatură uniformă a cuptorului. Într-un aragaz Carrefour pe gaz nu veți găsi un ventilator care să vă ajute la distribuirea uniformă a căldurii și, prin urmare, veți constata întotdeauna că partea superioară a aragazului este mai fierbinte decât partea inferioară.
Un aragaz va trebui, de asemenea, să fie instalat de catre un specialist autorizat, ceea ce poate crește substanțial costul pe care trebuie să-l suportati.
Aragazele electrice au ventilatoare în ele și, prin urmare, vor avea o temperatură foarte uniformă a cuptorului, ceea ce vă oferă controlul deplin asupra gătirii meselor dvs. fără a avea surprize neașteptate în cazul în care ceva se gătește mai repede decât se aștepta sau mai lent decât se anticipa.
Aragazele electrice sunt, de asemenea, mult mai ușor de curățat, în special plitele care trebuie doar șterse după ce s-au răcit.

În afară de faptul că energia electrica este mai scumpa decât gazul, celălalt dezavantaj principal al unui aragaz electric este că plitele se încălzesc mai greu si, implicit, vasele de gatit sau tigaile. Acest lucru este valabil mai ales dacă tigaia este mai mare decât plita; nu ai problema asta cu plitele pe gaz.
Sper că ați găsit acest articol informativ și că vă va ajuta să luați decizia corectă atunci când vă cumpărați următorul aragaz din oferta Carrefour, fie ca este unul ieftin sau mai scump.


Oferta Carrefour la aragaze ieftine


aragaz Carrefour ArcticAragazele ieftine pe gaz au fost utilizate pe scară largă încă de când au fost introduse.
Gazul reacționează imediat la atingere, astfel încât să puteți crește sau scădea temperatura fără întârzierea asociată în mod normal cu gătitul electric.
Un aragaz Carrefour pe gaz este adesea alegerea potrivita pentru o mulțime de oameni, în comparație cu aragazele elecrice, din cauza costurilor mari ale curentului electric sau a întreruperilor de curent. Acesta poate fi folosit la prăjit, prepararea supei și orice alt fel de gătit.

Aragazurile Arctic Carrefour pe gaz sunt mai raspandite decat cele pe curent si datorita traditiei. In trecut foarte rar era prezent un aragaz electric in gospodarie dar acum acest lucru incepe sa se schimbe usor-usor. In magazine se gasesc acum destule modele din ambele categorii.
Principalele motive pentru alegerea unui aragaz Carrefour din oferta noua se rezumă in principal la preț.

Atunci când folosiți aragazul tot timpul pentru a pregăti mesele, costul zilnic asociat cu pregătirea alimentelor va fi probabil mult mai accesibil cu un aragaz pe gaz decât cu unul electric.
Un alt avantaj al lucrului cu un aragaz pe gaz este că gătește mâncărurile considerabil mai repede decât pe unul electric.
Pentru oricine se gândește să reducă cheltuielile cu utilitățile, pe termen lung, aragazul Carrefour cu gaz este cu siguranță ceea ce ar trebui să alegeți pentru că gazul se va încinge mult mai repede decât modelul electric.
Practic, toate alimentele tind să aibă un gust semnificativ mai bun atunci când sunt gătite pe aragaz.
Mesele încălzite a doua zi, pe un aragaz Zanussi sau Beko, sunt mult mai bune decât resturile aruncate într-un cuptor cu microunde. Este cu adevărat mult mai bine să pregătiți mâncarea în mod corect.

Când cautati alte tipuri de aragaz Carrefour ieftin sau scump, poate doriți să vă gândiți la unele dintre aceste posibilități suplimentare.
Dacă dețineți o cafenea sau un restaurant sau pur și simplu aveți o gospodărie foarte mare, un cuptor comercial poate fi cel mai bun. Nu este ieftin dar se preteaza pentru lucrul intensiv la el.
Dacă vă place campingul în aer liber sau chiar doar să mergeți în drumetii, in oferta Carrefour la aragaze ieftine Arctic sunt o serie de aparate mai compacte, ușoare și portabile.
De asemenea, puteți utiliza aragazuri pe gaz pentru situații de urgență, atunci când electricitatea s-a întrerupt.


Ce se poate gasi in oferta Carrefour la aragazuri


Aragaz mixt Arctic AEM5611DTLA - 1299,9 lei

 • Plita pe gaz
 • Cuptor electric
 • Aragaz 4 ochiuri
Aragaz Arctic AGM5511DTTL - 1149,9 lei

 • Plita pe gaz
 • Cuptor pe gaz
 • Aragaz 4 ochiuri
Aragaz BEKO Aragaz FSGT62110DXO - 1099,9 lei

 • Plita pe gaz
 • Cuptor pe gaz
 • Aragaz 4 arzatoare
 • Capac de sticla
Aragaz Zanussi ZCG510T1WA - 879,9 lei

 • Plita pe gaz
 • Cuptor pe gaz
 • Aragaz 4 ochiuri
 • Aprindere electrica
Restul ofertei Carrefour la aragaze o puteti gasi aici.

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2022-09-15 - 2022-09-21

Valabilitate oferta
2022-08-11 - 2022-08-24

   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2022-09-01 - 2022-09-30

Valabilitate oferta
2022-09-07 - 2022-10-05

   
Catalog Kaufland Catalog Auchan
oferta Kaufland oferta Auchan
Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-09-20

Valabilitate oferta
2022-09-14 - 2022-10-04