Oferte televizoare Carrefour

Televizoare ieftine LED, LCD, 4K, Ultra HD sau plasma


Promotii la TV in magazinele Carrefour

In fiecare hipermarket Carrefour este un raion special amenajat unde se vand televizoare la schimb.
In zona de electronice se pot vedea la oferta o gama larga de televizoare, LED, LCD sau cu plasma, 4K sau UHD, modele actuale sau ceva mai vechi, scumpe sau mai ieftine, cu preturi pentru fiecare buzunar.
Aranjate cu grija, TV-urile sunt usor de studiat si comparat.
Puteti vedea si compara imaginea de la un televizor Samsung cu una de la un televizor Sony sau LG, fie ca este vorba de TV normal sau 3D, cu ecran plat sau curbat.
In raionul de mobilier se poate cumpara si o comoda TV pentru noua achizitie.

Modele si preturi televizoare Carrefour la schimb


In oferta de televizoare Carrefour gasim o gama larga de modele, de la cele LED, LCD, 4K, Ultra HD sau cu plasma pana la modelele mai vechi cu tub catodic, CRT.
Preturile sunt si ele diferite, de la modele de TV de ultima generatie care ajung si la cateva zeci de mii de lei pana la televizoare ieftine care costa doar cateva sute de lei.
Astfel, pretul unui televizor din oferta Carrefour este pentru fiecare buzunar.
Aici intervine si concurenta cu alti retaileri de electronice cum ar fi Altex, Media Galaxy sau Flanco, magazine care au si ele in promotii multe modele de TV-uri.


televizoare carrefour

Oferte televizoare Carrefour


  • televizoare LED: modele performante, cu display-ul format din LED-uri ce ofera un consum mai redus de energie electrica dar si o imagine clara si luminoasa. Modelele din aceasta gama sunt de generatie mai noua si au o pondere insemnata in oferta Carrefour de electronice, un televizor LED fiind cel mai adesea alegerea clientilor.
  • televizoare LCD: modele cu o tehnologie ceva mai veche fata de cele LED dar care se bucura in continuare de succes, acestea gasindu-se in promotiile de televizoare ieftine Carrefour la schimb din fiecare magazin. Modele LCD sunt oferite si de producatori mai putin cunoscuti in randul consumatorilor, raportul calitate / pret fiind unul destul bun.
  • televizoare 4K (Ultra HD):cea mai noua tehnologi in materie de TV, 4K sau Ultra HD are avantajul unei rezolutii de 4 ori mai mare decat a unul televizor FULL HD. Imaginea unui model 4K este foarte clara, luminoasa, avand culori vii si detalii incredibile. In oferta Carrefour se gasesc destule modele de televizoare 4K ieftine, Samsung, Sony, LG, Philips sau Panasonic, producatori renumiti.

Promotiile din catalogul online cu televizoare Carrefour la schimb


Televizoare Sony

Televizoare Samsung

  • Samsung 32J5500 - 1451 lei - Smart LED TV, 80 cm (32 inch), UHD Dimming, 3 x HDMI, CI+

Televizoare LG

  • LG 32LF561V - 1064 lei - LED TV, 80 cm (32inch), panel IPS, triple XD Engine, slot CI+

Televizoare Philips
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.