Oferte tablete Carrefour ieftine

Oferte tablete ieftine Samsung, Apple, Allview la Carrefour


Tableta Samsung Galaxy Tab, Apple iPad in magazinele Carrefour

Raionul de electronice din fiecare hipermarket Carrefour are ca punct de atractie zona de tablete si telefoane mobile.
Aici sunt prezentate cele mai noi oferte la tablete ieftine, de la producatori de top cum sunt Apple sau Samsung pana la fabricanti ce ofera produse cu specificatii mai modeste, cum este tableta Allview.
In magazine sunt disponibile ultimele modele de tablete Samsung de 10 inch cu specificatii diverse, incepand de la tableta ieftina dar mai lenta pana la cele mai performante deviceuri dar care au si un pret pe masura.
Astfel, cea mai ieftina tableta este cea care raspunde nevoilor utilizatorului, fiecare avand cerinte mai mici sau mai mari din partea gadgetului.

Modele si preturi la tablete ieftine Carrefour


Tabletele din hypermarketurile Carrefour sunt pentru fiecare buzunar, incepand de la cele ieftine pana la cele mai scumpe.
In categoria de deviceuri ieftine intra tabletele Allview, cu diagonale de 7 sau 10 inch, Lenovo de 7, 9 sau 10 inch, sau Utok, cu display de 7 sau 10 inch.
Tableta Samsung Galaxy Tab 4, E sau 3 sau Apple iPad mini, Air sau air 2 sunt in categoria tabletelor performante dar care sunt si mai scumpe.
Performanta si calitatea materialelor si componentelor fac diferenta intre un dispozitiv ieftin si unul scump.
Un display de 10 inch cu rezolutie FULL HD sau chiar mai mare, un procesor quad core, capacitate de stocare mare si memorie RAM mai mare face diferenta intre echipamente, de aceea tabletele Samsung si Apple sunt printre cele mai scumpe de pe piata.tablete carrefour

Oferte tablete Carrefour: ieftin vs scump


  • display: tabletele au ecrane cu diverse diagonale, de la 6 pana la 13 inch, dar cele mai populare modele sunt cele de 7, 8, 9 si 10 inch. Pe langa diagonala conteaza si rezolutia displayului, ecranele de 2048x1536 pixeli fiind printre cele mai raspandite.
  • procesor: cele mai multe dispozitive vin echipate cu procesoare fabricate de Intel, Apple sau ARM, acestea avand 2, 4 sau 8 nuclee, tabletele ieftine avand performante mai reduse fata cele Samsung sau Apple dotate cu procesoare puternice, dar mai scumpe.
  • memorie: printre cele mai importante componente dintr-o tableta este memoria, fie ea de stocare sau memoria RAM. Aici, cu cat mai multa, cu atat mai bine. Cele mai ieftine tablete fac un compromis performanta/pret si ofera o memorie ram de 512 MB, fata de cele scumpe care vin si cu 4 GB RAM ceea ce se traduce intr-o viteza mai mare raspuns la aplicatiile utilizate.

Promotiile din catalogul online cu tabletele ieftine Carrefour


Tablete Samsung

  • Samsung Galaxy Tab 4 - 580 lei - diagonala 7 inch, rezolutie 1280x800, memorie RAM 1,5 GB, stocare 8GB, camera 3 Mpixeli
  • Samsung Galaxy Tab 3 - 480 lei - diagonala 7 inch, rezolutie 1024x600, memorie RAM 1 GB, stocare 8 GB, camera 2 Mpixeli

Tablete Apple

  • Apple iPad mini 3 - 1550 lei - diagonala 7,9 inch, rezolutie 2048x1536, memorie RAM 1GB, stocare 16 GB, camera 5Mpixeli

Tablete Allview

  • Allview Viva H10 - 900 lei - diagonala 10 inch, rezolutie 1280x800, memorie RAM 1GB, stocare 8 GB, camera 5 Mpixeli
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.