" /> Oferte Black Friday Carrefour

Oferte Black Friday Carrefour

Carrefour Black Friday - reduceri de preturi


Oferta speciala de Vinerea Neagra

Hypermarketurile din Romania se pregatesc de marile reduceri din magazine. Black Friday la Carrefour este prilejul de a oferi o gama larga de produse alimentare si nealimentare la preturi cu adevarat reduse, preturile din aceasta perioada fiind mult mai mici decat in cazul zilelor normale.
Mizand pe o afluenta mult mai mare de clienti in acesta perioada, magazinele ofera reduceri de Black Friday la foarte multe articole.
Printre acestea gasim reduceri la jucarii, haine, mobila, telefoane, ceasuri sau incaltaminte.

Reduceri speciale de Vinerea Neagra


Catalogul Carrefour de Black Friday prezinta cele mai atractive produse, preturile reduse fiind foarte bune pentru calitatea oferita.
Pe langa articolele de enumerate mai sus mai putem gasi preturi mici si la articole auto (anvelope Black Friday, cauciucuri de iarna la preturi atractive), electrocasnice (frigidere si televizoare Black Friday la Carrefour, telfoane mobile si tablete cu preturi reduse, masini de spalat la preturi mici, laptopuri si sisteme multimedia).


black friday carrefour

Oferte de Black Friday in magazine Carrefour


  • telvizoare: foarte multe modele de Smart TV vor fi la reducere, cele mai bune achizitii se pot face in perioada dedicata acestui eveniment.
  • masini de spalat: in gama de electrocasnice, masinile de spalat vor fi un punct de atractie important, reducerile din aceasta perioada fiind destul de importante
  • jucarii: acum este momentul pentru parinti de a cumpara cele mai frumoase jucarii la preturi de Black Friday din magazinele Carrefour.

Promotii la electrocasnice si electronice


Televizoare, tablete, laptopuri, masini de spalat, frigidere, hote

Cele mai bune oferte din magazinele Carrefour vor fi vizibile pe rafturi.
De la produse alimentare la nealimentare, de la mobila la electrocasnice si electronice, foarte multe articole vor fi cu reduceri.
Vom prezenta cateva dintre cele mai atractive oferte atunci cand vor fi disponibile in magazine de Black Friday la Carrefour.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.