Catalog Auchan online - oferte si reduceri

Catalog Auchan oferta de astazi


Scurta istorie a grupului

logo auchanIn anul 1961, in Franta, omul de afaceri Gerard Mulliez a infiintat primul magazin Auchan, inspirat de discutiile cu fondatorii altui brand de succes, Carrefour.
Francezii intra pe piata din Romania in anul 2005 intr-un parteneriat cu cei care au adus in tara si alt hypermarket, Cora. In anul 2008 preia actiunile celorlalti parteneri si devine actionar majoritar.
In 2012, Auchan Romania achizitioneaza lantul de hipermarketuri Real, insumand 24 de locatii din toata tara, devenind astfel un jucator important in comertul din Romania.
In filozofia grupului francez, conceptul de reduceri importante la toate produsele au facut ca brandul sa creasca in preferintele cumparatorilor romani. Acest lucru ii face sa caute aceste reduceri intr-un catalog Auchan online.


Cum poti sa cumperi din catalogul online de la Auchan

Spuneti la revedere cozilor lungi de la magazinul alimentar si la supermarket si, de asemenea, timpului pierdut in traficul aglomerat in drum spre hipermarket. Comandati alimente online la Auchan! Este mai sigur, mai usor si mai convenabil, in plus economisesti timp, efort, bani si energie.


Catalog Auchan
oferta Auchan
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31

Vazand trendul ascendent al cumparaturilor in mediul virtual, brandul s-a adaptat rapid si a deschis un magazin online unde isi prezinta cele mai noi oferte de produse.
Înainte de a începe să cumpărați alimente online, informati-va despre procesul de comandare, transportul și reducerile oferite de Auchan și vedeți dacă au si livrare la domiciliu.
Pentru a usura viata clientilor sai, magazinul pune la dispoziti trei modalitati de a ridica comanda data online. Poti face acest lucru prin:
- clic & collect - sunt zone disponibile in tpate magazinele din Romania de unde iti poti ridica cumparaturile in ziua si ora specificata chiar de tine in momentul plasarii comenzii
- livrare la domicliul clientului- Auchan ofera serviciul de livrare la domiciliu a comenzilor plasate online, taxa de transport fiind in genera de 15 lei, fiind cateva diferente in functie de tipul si greutatea produselor
- ridicare personala din drive Ploiesti - pentru locuitorii Ploiestiului sa pentru cei aflati in tranzit prin acea zona, se pot ridica produsele comandate din oferta Auchan online si din parcarea magazinului din Ploiesti.
Gama de produse este destul de cuprinzatoare pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Partea si mai buna este ca sunt mereu active diferite promotii la foarte multe articole prezentate in revista. De aceea este bine sa verificati ori de cate ori aveti ocazia ultimele oferte Auchan disponibile. Aici veti vedea la ce articole se aplica reducerile cele mai mari.

Gama de produse Auchan disponibile

In fiecare magazin din Romania sunt disponibile la raft o gama larga de produse Auchan de calitate superioara. Printre cele mai populare sunt la articole pentru casa, produse de infrumusetare, articole de voiaj, etc.

- Gama Cosmia
Aici gasim cosmetice pentru toata familia, de la cele de dama si barbati pana la cele pentru copii. Produsele de infrumusetare pentru femei sunt foarte apreciate de catre clientele magazinelor.
- Gama Inextenso
Aici sunt disponibile o varietate mare de produse textile pentru femei, copii si barbati. Calitatea acestora este superioara, in pofida preturilor mai mult dacat accesibile, acest fapt ducand la o mare atractie a clientilor catre acest segment, de imbracaminte Inextenso de la Auchan.
- Gama Qilive
Cand vine vorba de oferta la electrocasnice si electronice, gama Qilive este locul de destinatie pentru clientii in cautare de tehnologie. Cele mai noi produse sunt disponibile la preturi foarte atractive, calitatea si inovatia acestora fiind superioare. Oferta de telefoane sau de tablete Auchan este prezenta in catalogul online de spatamana aceasta.
In gama Qilive se gasesc electrocasnice mari (masini de spalat, frigidere, aparate de aer conditionat), electrcasnice de mici dimensiuni (cafetiere, blendere, ondulatoare de par} dar si foarte multe telefoane si tablete.

Pentru cele mai noi oferte poti vedea ultimul catalog Auchan online, valabil in aceasta saptamana. Aici sunt prezentate cele mai bune oferte cu reducerile si promotiile active in magazinele din Romania.
Mai multe detalii puteti afla direct de pe site-ul oficial, www.auchan.ro.

catalog Auchan online cu oferta de saptamana aceasta

Ofertele Carrefour valabile acum

Catalog Carrefour alimentar Catalog Carrefour nealimentar
catalog carrefour alimentar catalog carrefour nealimentar
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
   
Catalog Carrefour TEX Catalog Carrefour special
catalog carrefour tex catalog carrefour diverse
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31

Ofertele Auchan valabile acum

Catalog Auchan
oferta Auchan
Valabilitate oferta
2020-07-01 - 2020-07-31