Oferte aer conditionat Carrefour

Aparate aer conditionat ieftine


Oferta Carrefour aer conditionat inverter, portabil si normal

Odata cu venirea sezonului calduros apare disconfortul termic iar o modalitate eficienta de combaterea a acestuia este folosirea aparatului de aer conditionat.
Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele, de la cele normale la cele inverter, de generatie mai noua.
Aparatele de aer conditionat de tip inverter sunt construite pentru o eficienta energetica mai mare, folosirea acestui tip de aer fiind mai economica fata de folosirea unui aparat conventional (se spune ca ar fi cam de doua ori mai economice fata de cele normale).
In oferta de aer conditionat de la Carrefour gasim si modele normale si invertere, de la renumiti producatori in materie de sisteme de climatizare: Samsung, LG, Electrolux, Mitsubishi, Daikin dar si promotii de aparate de la producatori mai putin consacrati dar care ofera calitate la preturi atractive, asa-numitele aparate de aer conditionat ieftine, cu preturi mici: Haier, Beko, Neo.


Preturi aer conditionat in oferta Carrefour


Ofertele Carrefour sunt intotdeauna foarte bogate in aparate de climatizare, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, invertere de la firmele de prestigiu.
Un aparat de aer conditionat obisnuit, de 9000 BTU este suficient pentru a raci o incapere mica sau medie, dar daca se doreste racirea unei camere mai mari atunci este nevoie de un agregat mai puternic, de 12000 sau 18000 BTU.
Acest lucru vine cu inconvenientul unui pret mai mare, dar pentru majoritatea apartamentelor de bloc este suficient un aer de 9000 BTU.


aer conditionat carrefour

Tipuri de aparate de climatizare


  • aer conditionat normal: modele de aparate de aer conventionale ce folosesc tehnologia split (o unitate montata afara si una inauntru) cu o eficienta mai mica fata de cele de generatie noua, de tip inverter. La modelele non-inverter, compresorul responsabil cu pomparea agentului de racire merge la o viteza maxima, constanta, acest lucru facandu-l mai putin economic.
  • aer conditionat inverter: aparate de aer moderne ce folosesc o tehnologie noua ce le permite sa functioneze cu un consum mai redus de energie electrica. La invertere, compresorul poate functiona la turatii variabile in functie de necesitate. Un alt punct forte al aparatelor de aer conditionat inverter este zgomotul redus, acestea fiind mai silentioase fata de cele normale.
  • aer conditionat mobil: aparatele de acest tip sunt un compromis intre eficienta si portabilitate. Nu la fel de performante ca cele de tip inverter, acestea au avantajul ca pot fi mutate in doferite locuri, acolo unde este necesara racirea aerului dintr-o incapere. Aparatele de aer conditionat portabil necesita o evacuare speciala, ceea ce poate ridica probleme in punerea in functiune a acestuia.

Promotii la aer conditionat 9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU la Carrefour. Preturi aparate.


Aparate aer conditionat inverter

  • Samsung AR09JSFPEWQNZE - aparat de aer conditionat cu inverter, capacitate de racire 9000 BTU/h, clasa energetica la racire A+ si A la incalzire
  • Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K - aer conditionat Daikin, inverter, 9000 BTU/h, clasa energetica la racire si incalzire A++
  • LG Econo E09EM - aer conditionat LG, inverter, cu functie de racire, incalzire, dezumificare si purificare, clasa racire A+ si incalzire A

Aparate aer conditionat portabil

  • Electrolux EXP09HN1W6 - aer conditionat mobil, capacitate de racire 9000 BTU/h, clasa de racire A si incalzire A++
  • Trotec PAC 3500X - aparat de aer conditionat mobil, capacitate de racire 12000 BTU, telecomanda, aparat climatizare portabil, cu furtun de evacuare inclus
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.