- Alimentar" /> Catalog Carrefour alimentar

Catalog Carrefour - Oferta - Alimentar

Promotii si reduceri Carrefour de azi, la produse alimentare


In catalogul online Carrefour cu produse alimentare sunt prezentate cele mai noi articole ce se gasesc in magazinele din Bucuresti (Mega Mall, Baneasa, Colentina, Militari, Colosseum, Vulcan), Brasov, Suceava, Galati, Sibiu sau Ploiesti.
Paginile ofertei distribuita clientilor in cutia postala sau catalogul online Carrefour disponibil pe internet contin preturile celor mai atractive produse ce se pot cumpara in hipermarketurile din Romania.
Reduceri la Carrefour sunt in fiecare zi la o multime de articole pe care sunteti asteptati sa le gasiti in locatia cea mai apropiata.catalog alimentarPromotiile sunt in fiecare saptamana si se regasesc in toate raioanele din magazin.
In sectorul macelarie se gasesc produse romanesti, calitatea si pretul acestora fiind foarte avantajoase pentru clientii magazinelor.
Carne prospata, mezeluri fine si gustoase, specialitati delicioase din carne va asteapta cu preturi mici in fiecare hypermarket.
In zona de lactate sunt expuse o multitudine de sortimente de lapte dulce, iaurt, branzeturi si specialitati de cascaval de la producatori autohtoni, marcile romanesti fiind bine evidentiate prin etichete speciale.
In raionul pescarie sunt oferte al crap romanesc, pastrav, somon, peste oceanic si specialitati pescaresti.


Catalog online Carrefour cu reduceri si promotii valabile azi,  


Brosura ce se gaseste pe internet ofera informatii valoroase in privinta promotiilor valabile in aceasta perioada in magazinele Carrefour din Romania. Astfel, puteti urmari direct de acasa pliantul online si puteti planifica cumparaturile foarte usor, preturile si produsele cu reducere fiind usor de gasit in paginile revistei.

In aceasta saptamana puteti cumpara urmatoarele produse din magazinele din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Suceava sau de pe Carrefour online:
Anumite promotii nu sunt disponibile in hipermarketurile din Bucuresti Vitantis, Oradea. 

  • cozonac cu nuca de la Velpitar - 3,59 lei bucata (400 grame) - reducere 10%
  • rosii - 5,99 lei kg
  • drob din porc Aldis - 1,49 lei 100 grame - reducere 41%
  • pasca - 12,49 lei bucata de 500 grame
  • platou festiv cu fursecuri - 17,90 lei bucata 500 grame

toate cataloagele
Catalog oferta Carrefour produse alimentare

Vezi restul ofertelor din hipermarketurile din Romania la produse alimentare. O gama variata de articole cu preturi mici la Carrefour, valabile azi ,.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.